muy nuboso
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
11°

Jakober & Yannick Vu celebren el desè aniversari de la fundació

Una nodrida representació de la societat va assistir a sa Bassa Blanca

La Fundació Jakober & Vu va celebrar ahir el seu desè aniversari amb un còctel social al qual van assistir 250 convidats, entre ells una nombrosa representació del món polític, empresarial, cultural i turístic de Balears. «Deu anys són molts anys i hem volgut reunir polítics, amics i gent de la cultura i sobretot del turisme perquè la cultura és una part important de l'oferta complementària, si no hi ha turisme no hi ha res», va dir Ben Jakober.

Jakober va acompanyar al costat de la seva esposa Yanninck Vu el president del Govern balear, Jaume Matas, en un recorregut per la fundació, situada en la finca de sa Bassa Blanca a Alcúdia, fundació nascuda fa deu anys i que compta amb una destacada col·lecció de retrats de nins pertanyents a la reialesa, la noblesa i la burgesia europea dels segles XVI al XIX, col·lecció que recentment ha passat a formar part de la llista de béns catalogats de la Comunitat Autònoma.

Després de la visita a la sala museu van gaudir d'un passeig per l'espectacular roserar que hi ha en la finca i a continuació van visitar la casa principal on pròximament es rehabilitarà la primera planta per utilitzar-la com sala d'exposicions d'art contemporani.

Entre els assistents a l'acte, a més del president Matas, estaven la vicepresidenta segona del Consell de Mallorca i consellera de Cultura, Dolça Mulet, el conseller de Cultura del Govern, Francesc Fiol, el conseller de Medi Ambient del Consell, de Mallorca, Miquel Àngel Borràs, els cònsols dels Estats Units i d'Alemanya, Bartolomé Bestard i Karin Koler, l'escultor Michael Prentice, a més d'una nombrosa representació del món turístic i empresarial. Tots ells varen destacar el valor d'una fundació que ha anat incrementant el seu fons artístic en els darreres anys i que exporta les seves col·leccions a través d'exposicions itinerants a Europa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.