algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Blanc de Blancs de Macià Batle, elogiat per la revista Restauradores


El Blanc de Blancs -Únic 2003-, de Macià Batle, ha estat escollit com un dels millors vins d'Espanya en la seva categoria per la Revista Restauradores en la taula de cata de la prestigiosa publicació. El vi Blanc de Blancs -Únic 2003- de Macià Batle va ser dedicat a l'escriptor Manuel Picó en reconeixement a la seva tasca en favor de la qualitat i la difusió dels vins de Mallorca, en una empresa que pretenia retre un homenatge a qui es va destar per les seves iniciatives en pro dels vins.

El vi ocupa un lloc molt destacat entre els vins blancs de bóta i en la publicació s'explica que es tracta d'una edició especial de 350 botelles. En la nota de cata es pot llegir: «presència visual de color groc daurat intens. Nét i també intens en el nas, desplega notes de fruita tropical madura, pinya, mango, sobre un fons de fusta nova que aporta notes cremoses i pastisseres. Sec a l'entrada de la boca, ampli, gras, desenvolupa un pas molt expressiu per l'aportació de fruita madura amb fusta de qualitat, i final de boca amb particulars notes de fruita àcida que'l doten de frescura i persistència». Aquest vi ha estat elaborat amb un 70% de Prensal Blanc i un 30% de Chardonnay i ha fermentat en bótes de roure de gra fi procedents de boscs tipus Allier, Tronçais i Vosgues.

Aquesta revista també destaca entre els vins blancs joves el Vinya Son Fangos del 2003; i el Miquel Gelabert Chardonnay 2003 entre els blancs de bóta. Un altre vi molt ben considerat és el Veritas 1999 de Ferrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.