algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'art i l'interiorisme s'uneixen a Binissalem

El centre de Cas Paller acull una exposició de teles de les dissenyadores Vesna i Lilo Almog

C.MORENO. Binissalem.
Més d'una cinquantena de persones assistiren ahir vespre a l'exposició de teles i desfilada de moda a l'antiga fàbrica de sabates de Cas Paller a Binissalem, propietat de Mallorca Creative. Allò que prometia ser una interessant vetlada quedà deslluïda a causa d'una avaria elèctrica que deixà a les fosques bona part d'aquest antic casal.

A pesar de tot, els assistents esperaren amb un piscolabis fins passades les nou de la nit que els tècnics posassin una solució, per tal de poder contemplar l'exposició de les dissenyadores Lilo Almog i Vesna, a més de les pintures de l'artista Jonathon Roberts. Tot i els intents, el llum no arribà i els organitzadors anunciaren que la desfilada tindrà lloc avui a partir de les 13.00 hores.

El propietari de Mallorca Creative, Uly Becker, rebé els convidats amb música de violí, canapès, cava i vi. Entre els assistents no faltà la presència del vicecònsol d'Àustria, Jaime Lamas; el president de l'Associació d'Amics Austríacs a les Balears, Komm-Rat Josef Egger; la princesa Tina von Auersperg, esposa de Franz von Auersperg, entre d'altres. L'exposició d'art tèxtil reuneix un seguit d'enormes teles, vestits, mocadors, coixins, jaquetes i jocs de taula.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.