algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El naixement fou a la Misericòrdia

Més de dues-centes persones formaren un gran betlem vivent


Els jardins de la Misericòrdia es varen veure innundats ahir d'animals de pèl i ploma i de gent vestida a l'ampla. El motiu no era cap altre que la celebració del betlem vivent que ha organitzat la Fundació Teatre Principal i amb el qual varen debutar davant del gran públic els alumnes de les aules de teatre que han començat a funcionar fa uns mesos.

El resultat no pogué ser més espectacular, perquè els assistents varen poder gaudir d'animals vius, un àngel quasi real, una nevada damunt del portal de Betlem i un espectacle que va commoure més d'un. Després arribà el torn de la música. Les nadales enllaunades varen emmudir un instant per donar pas als cors del Teatre Principal i a la veu sempre potent de la mezzosoprano Sylvia Corbacho que va entusiasmar els presents.

L'ambientació del betlem també va estar molt encertada, al voltant dels oficis tradicionals de Mallorca. Així es varen poder veure mestres d'aixa, matanceres, un parell de pagesos amb un carretó de verdures, una rebostera i molts de nins i nines que es divertien jugant a diferents coses, com botar la corda. Una meravella vivent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.