algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

La revetlla durà més de 30.000 persones al parc de la Mar, segons Cort


Foc i fum. I el renou eixordador dels timbals. Aquests seran els grans protagonistes de la Festa de Sant Joan que es viurà el proper dilluns a la ciutat de Palma, en concret al parc de la Mar. Iguana Teatre celebrarà el seu quinzè aniversari de Nits de Foc «amb sorpreses que no podem revelar, com podeu comprendre i és lògic», explicà Carles Molinet, tot i que serà la 22a edició d'aquesta festa organitzada per la Federació d'Associacions de Veïns de Palma.

La regidora de Dinamització ciutadana, Maria José Frau, va explicar que el pressupost d'aquesta festa serà de 44.000 euros i que s'espera una participació similiar a la d'altres anys, xifrada en unes 30.000 persones. La festa començarà a les 19.30 hores amb activitats per a infants i una ballada popular, mentre que després del correfoc hi haurà una actuació del grup musical Wonderbras, a les 24.00 hores.

La presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Rosa Bueno, va explicar que «el que nosaltres pretenem és que la gent es diverteixi molt. Fa 22 anys es va iniciar aquesta feta i a poc a poc s'ha anat transformant i s'ha convertit en una cosa diferent i màgica. Volem agrair la sensibilitat que han tingut sempre aquestes activitats i he de reconèixer que l'espectacle d'Iguana Teatre sempre ha estat innovador i molt interessant».

Per la seva banda, Carles Molinet, responsable de la companyia, va explicar que «la nostra intenció és mobilitzar molta de gent i fer que tothom s'ho passi molt bé. Per això en aquest darrer mes hi ha hagut cinquanta persones treballant per tal que tot surti molt bé, amb aproximadament 25 dimonis, deu tècnics i deu músics».

Molinet va recordar a la gent que vulgui participar activament en el correfoc -que es farà totalment en el parc de la Mar-, ha d'anar amb roba vella, sabates tapades, i amb màniga llarga, a més d'evitar totalment dur nins amb el carret, o nins sobre les espatlles. En la roba també s'han d'evitar tots els elements plàstics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.