algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Rosa Novell i Lluís Homar inauguren la VII Mostra de Teatre de Manacor

Els actors protagonitzen l'espectacle «Fedra», que es representarà el proper dia 8

84652
La veterana actriu catalana Rosa Novell és una de les protagonistes del drama de Jean Racinet.

Rosa Novell, Lluís Homar, Pere Arquillué i Eduard Farelo seran els primers actors a trepitjar l'escenari de la VII Mostra de Teatre Professional de Manacor el proper 8 d'octubre. Inauguraran la fira amb el drama clàssic de Jean Racine Fedra, una coproducció del Teatre de Manacor, el Grec i el Festival de Perpinyà, basada en la tragèdia grega Hipòlit, d'Eurípides.

Joan Ollé dirigeix l'espectacle, «la història d'un amor secret que es fa públic, que no és correspost, una passió febril plena de culpabilitats i vergonyes». El drama d'una mare, Fedra, que en rebre la falsa notícia de la mort del seu marit evoca tots els seus sentiments cap al fillastre.

A més dels clàssics, que ja són gairebé peces «tradicionals» a la Mostra, com diu el director, Tomeu Amengual, la fira oferirà obres musicals, infantils, humorístiques, de text i de dansa. Amb vista als propers anys «s'intentaran potenciar els espectacles de carrer», assegura.

La presència més nombrosa serà la balear, amb 14 espectacles dels 21 que componen la Mostra d'enguany. Atrás los ojos de Mal Pelo, Voice Void d'Au Ments, Divertinaje del grup musical Wonderbrass i L'enfonsament del Titànic, obra coproduïda pel Govern de les Illes i el Festival Grec, són alguns dels muntatges que es podran veure al Teatre Municipal de la ciutat del 8 al 13 del mes vinent.

El País Valencià també hi serà present amb un altre clàssic, aquest cop de la dramatúrgia italiana. L'hostalera de Carlo Goldoni arribarà a Manacor el divendres dia 11 de la mà del Teatre Micalet. Josep Maria Cassany, Joan Peris i Rosa López donaran vida als aristòcrates Forlipópoli i Albafiorta, i a la bella Mirandolina, l'autèntica protagonista de l'obra, que fa anar de corcoll tots els homes que se li presenten.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.