algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Cort posa en marxa un projecte per promoure els grups

Neix una borsa per tenir registrades les formacions de qualsevol estil

Donar suport als grups musicals de Palma a través de la seva promoció i difusió és l'objectiu de «Projecte música jove», una iniciativa innovadora que ha posat en marxa la regidoria d'Educació i Joventut de l'Ajuntament, amb un pressupost de 12 milions de pessetes. La primera passa ha estat la posada en marxa d'una borsa de grups musicals que ahir va quedar oberta i a la qual poden accedir tots els grups o solistes de qualsevol estil musical.

«Aquest és un projecte ampli i que no té precedents. La borsa neix amb la finalitat de convertir-se en un punt de referència per a totes les iniciatives relacionades amb la música, tant si són impulsades per l'Ajuntament com si parteixen d'altres col·lectius i associacions», explicà el regidor d'Educació i Joventut, Jordi Llabrés. Els requisits per poder entrar a la borsa són que ni el grup ni els seus membres no poden tenir contractes amb cap casa discogràfica, presentar una maqueta amb temes originals i que el 75% dels membres han de ser menors de 35 anys.

Un pic s'haurà confeccionat la base de dades dels grups o solistes, començaran una sèrie d'actuacions. Així, el Palma So tindrà lloc el 31 d'agost al parc de la Mar. Per Sant Sebastià es destinarà una plaça a aquests grups. També es firmaran convenis amb altres ajuntaments o institucions que puguin facilitar intercanvis i activitats conjuntes.

D'altra banda, amb la finalitat de crear una xarxa d'espais per a concerts, s'establiran convenis de col·laboració amb sales com són ara la Sonotone o el Casino Royal. «Allò que hi ha també és la projecció de dos grans casals multiusos dirigits als joves, un a Son Fuster i l'altre a Son Llàtzer», va concloure Jordi Llabrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.