«Els doblegats s'han de fer cada dia, aquest és el seu secret més amagat»
Miquel Pujol és el propietari del forn de sa Pelleteria, existent des del 1565
«Esper que li hagin agradat, però puc dir que no és la primera vegada que en menja, el batle, dels nostres doblegats». La frase pertany a Miquel Pujol, el propietari del forn del carrer de sa Pelleteria, l'home que elabora els doblegats més famosos de Palma aquests dies d'ençà que divendres passat el Lobby per la Independència en regalàs dues dotzenes al batle Fageda. «No crec que pugui dir res en contra dels doblegats», assegura Miquel. El forn és propietat familiar des de l'any 1914, però està documentat aquí mateix on hi ha aquest des de l'any 1565.
També a Illes Balears
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- L'’ambaixador cultural’ nomenat pel PP de Cort diu «que le follen a España»
- Un grup de joves menorquins responen a les provocacions espanyolistes durant l'acte de Ses Avellanes de les festes de Sant Joan
- L'Ajuntament de Palma demana la destitució immediata del regidor de Mobilitat
- Gabriel Florit, compromís autèntic amb la poesia i la llengua
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.