algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

El Festival de Pollença, dedicat a Bach, s'enceta l'agost amb The King's Consort

S'oferiran fins el setembre 13 concerts amb músics internacionals de primera fila

67986
Celestí Alomar, Francisca Ramon, Prokov, M.A. Munar i Tiffany Blackman. | M.A.C.

El Festival de Pollença tindrà enguany, com no podia ser menys, com a protagonista dels concerts Johann Sebastian Bach, en la commemoració del 250è aniversari de la seva mort. Un total de 13 concerts des del dia 5 d'agost al 16 de setembre ompliran el claustre de Sant Domingo amb artistes internacionals de primera línia. El festival arriba enguany a la 39a edició amb la satisfacció de pertànyer a l'Associació Europea de Festivals, un lloc reservat als més grans.

Obrirà l'edició del 2000 The King's Consort, sota la direcció de Robert King, una de les principals orquestres d'instruments originals de la Gran Bretanya com també una de les que reuneix major nombre de gravacions entre les del seu estil.

La batlessa de Pollença, Maria Francisca Ramon; el director artístic del Festival, Eugene Prokov; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar; el conseller de Turisme, Celestí Alomar, i la directora d'Ibatur, Tiffany Blackman, presentaren el Festival.

Dia 9 d'agost el guitarrista Martin Mastik, guardonat amb el Hephzibah Menuhin Award, interpretarà obres de Bach, Castelnuovo-Tedesco, Lloret i Piazzolla.

Una de les artistes més reconegudes en l'àmbit operístic internacional, la soprano nord-americana Cheryl Studer, és una de les altres convidades en el Festival de Pollença el dia 12 d'agost. L'artista hi actuarà acompanyada al piano per Jonathan Alder.

The Raphael Ensemble, un sextet que ha realitzat nombroses gires per Noruega, Bèlgica i Alemanya, oferirà un concert el 16 d'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.