nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La marxa des Güell a Lluc a peu, un «fenomen social» que reunirà unes 20.000 persones el 5 d'agost

La marxa des Güell a Lluc a Peu és tot un esdeveniment social. Així quedà demostrat ahir en la presentació de la 27a edició a Sa Nostra, que tindrà lloc el proper dia 5 d'agost, a la qual assistí un gran nombre de gent. El president del grup Güell, Tolo Güell, va manifestar que esperaven més de 20.000 persones per aquesta «nit màgica» en què col·laboren l'Ajuntament de Palma, el Consell Insular i algunes entitats privades. Una marxa que es desenvoluparà com els anys anteriors, amb totes les mesures de seguretat i amb una novetat: els participants que arribin a Lluc rebran una cinta de la mare de Déu.

«És molt agradable veure tants d'amics reunits. Un conegut polític va fer famosa la frase Cero Patatero i jo dic que tota la gent que hi ha aquí, tots els col·laboradors són un deu llagoster. Quan veig tota aquesta resposta em sent com si fos l'amo de Mallorca. La nostra és una de les marxes més conegudes de dins Europa. Es tracta d'una operació d'estat major que surt perquè hi ha molta gent que l'estima. Hi ha un gran grup. Aquest vespre treballen unes 600 persones».

A la presentació assistiren la delegada del Govern, Catalina Cirer, la consellera de Sanitat i Consum, Aina Salom, el cap de servei de Medi Ambient del Consell, Francesc Buils, el president de Sa Nostra, Miquel Capellà, el regidor d'esports de l'Ajuntament de Palma, Gaspar Oliver i representants dels patrocinadors.

«La marxa des Güell a Lluc és la recuperació d'una antiga tradició, és un fenomen social, i una expressió de mallorquinitat que cada vegada més es converteix en una expressió de joventut», deia Tolo Güell. La sortida serà el 5 d'agost a les 23 hores i l'arribada al Monestir entre les 7 i les 10 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.