nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

Els melòmans troben a Palma el seu paradís

La primera Fira del Disc es durà a terme aquest cap de setmana al recinte de Fires i Congressos

La música serà la protagonista a les Illes aquest cap de setmana. Les darreres novetats discogràfiques, les llegendes del rock, actuacions en directe i objectes mítics seran a l'abast dels mallorquins en allò que és la primera edició de la Fira del Disc, organitzada per Ensaïmada Músic Corp i que es desenvoluparà dissabte i diumenge al recinte de Fires i Congressos.

Els visitants podran gaudir de tres seccions diferents. La Fira obrirà les portes dissabte a les 15 hores. Hi haurà un centenar d'estands de diferents països en què es podrà trobar música de tots els estils de tot Europa, des dels qui estan triomfant actualment com també altres exemplars que no es poden trobar fàcilment. Per una altra banda, a més de poder adquirir aquests discs, hi haurà tres exposicions: una sota el títol Memorabilia Beatles, amb records del mitíc grup de Liverpool; una de Llonovoy que és una exposició artística mesclada amb música; i la darrera mostra dels Còmics en portada, que conté 54 obres d'artistes del còmic. Així ho explicaren els organitzadors, Joan Carles Vilella i Pere Terrassa.

«Hem d'agrair profundament la participació de les institucions i entitats privades perquè sense ells això no hauria estat possible», comentava Terrassa. Participen en aquesta primera edició el Govern balear, el Consell de Mallorca, l'Ajuntament de Palma i la Caixa, entre altres. Els representants institucionals encoratjaren els organitzadors perquè aquesta sigui la primera fira d'una llarga sèrie.

A més d'aquestes possibilitats, es donaran cita durant els dos dies un total de 12 grups: els mallorquins Sexy Sadie, La gran orquestra Republicana, La granja, que presentaran en exclusiva el seu darrer treball discogràfic i que surt per primera vegada a la venda a la Fira; els Satellites, Glycerine, Codians Lois Lane i Crosstown Trafic. També es comptarà amb Pussycats (Vigo), Wallride (València), Mardú (Sevilla) i Peter Colours (Eivissa).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.