cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 23°
27°

Michael i Catherine, encisats per l'«atracció fatal» de Valldemossa

La parella més famosa del moment va rebre les autoritats de l'Illa per mostrar-los les instal·lacions del centre Costa Nord de Valldemossa

74070
És una parella de cine. Catherine lluïa un preciós anell, regal del seu promès, valorat en 340 milions.

Hi ha imatges que valen més que mil paraules. Els gests, els somriures, les mirades deixaren ahir testimoni a Costa Nord que la parella més de moda del moment viu una història de cinema. Encara no era migdia (hora en què estaven convocades les autoritats per conèixer el centre) quan Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones sortiren per posar davant la gran quantitat de reporters gràfics que s'havien congregat per tal d'immortalitzar el moment més esperat dels darrers dies. Eren les primeres imatges de Zeta-Jones que, embarassada de cinc mesos, estava radiant amb un vestit sense mànigues negre, xal a conjunt i sabates vermelles. La llum de la seva mirada anava a joc amb la lluentor de l'anell que Douglas li ha regalat. Una joia antiga valorada en 2 milions de dòlars (uns 340 milions de pessetes). Ell canvià ahir la roba esportiva dels darrers dies i es va vestir de fosc.

Amddós regalaren somriures i vessaren simpatia envers els mitjans de comunicació. «Guapa, guapa!», li comentaven, i ella respongué amb un «Gracias». També els demanaren que es besassin i no varen voler decebre. Un molt pendent de l'altra es varen deixar fotografiar àmpliament, romàntiques mirades, comentaris, saludant els presents. Primer es deixaren retratar ells dos sols; després, sessió amb els pares de Catherine i el seu germà, i més tard amb el consistori de Valldemossa al complet.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones havien convidat ahir les autoritats de l'Illa per tal de mostrar-los les instal·lacions del centre cultural Costa Nord.

A les 12 puntualment se n'obriren les portes i hi començaren a entrar els convidats, tots ells rebuts personalment i molt cordialment per la parella. Primer foren el cònsol dels Estats Units, Tummy Bestard, acompanyat de la seva dona, Olga. Després el president-editor del Grup Serra, Pere A. Serra, i el director general de Publicacions i director de Diari de Balears, Miquel Serra. «Pedro, Pedro, ¿cómo estàs?», exclamà Zeta-Jones, que va estar molt atenta amb tots els assistents a l'acte.

El conseller de Turisme, Celestí Alomar, hi va assistir en representació del president del Govern balear, Francesc Antich. La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar; el rector de la UIB, Llorenç Huguet; la batlessa de Pollença, Francisca Ramon; el president de PIMEM, Tomás Garrido; el responsable de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Miquel Àngel Borràs; el senador autonòmic Manuel Cámara; el president del Parlament, Maximilià Morales; el president de la Caixa d'Estalvis de les Balears, Sa Nostra, Miquel Capellà; i l'advocada Maria Ferrer també respongueren a la invitació per conèixer Costa Nord.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.