algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
10°

El Dia Mundial del Teatre tindrà també enguany com a escenari la Universitat

Representacions, tallers i accions es duran a terme durant tot el dia 27 de març

Els universitaris podran viure el proper dia 27 de març, per primer cop, el Dia Mundial del Teatre. Per a aquesta fita s'han preparat una sèrie de representacions, tallers i accions que es desenvoluparan al campus durant tota la jornada. «L'objectiu és donar a conèixer als alumnes que existeix un dia dedicat al Teatre i mostrar la tasca que en aquest sector es fa des de la Universitat, que no només són feines d'interpretació sinó que hi ha una multiplicitat de variacions». Així ho explicava Patricia Trapero, directora dels serveis d'activitats culturals de la Universitat.

Es podrà gaudir de diferents representacions al llarg del dia. Així, s'ha cercat oferir un extens programa on es puguin trobar diferents estils. Es podrà comprovar que el teatre és una activitat terapèutica i que pot ser un mitjà d'integració social. Així ho demostrarà el grup de teatre Es Garrover, que treballa amb gent amb problemes mentals i oferirà l'obra Enelamir.«Aquest és un muntatge fet a partir de textos de poetes musulmans», explicava el seu director, Paco León. Sa Boira també actuarà en el Dia Mundial del Teatre, amb l'obra Por los caminos de Don Quijote. «És un muntatge fet a partir de titellaires. És una obra molt divertida on hi ha cançons i balls», deia Bernat Pujol, director de l'agrupació.

També mostraran la seva feina els grups que han sorgit de la producció cultural de la UIB, com és el cas de L'Ombra del Cranc, que farà una sèrie d'improvisacions sobre l'obra de Joan Brossa, i el grup Morgana Teatre, que representarà Somni esbojarrat d'un diumenge qualsevol. «També en volíem mostrar la part més frívola i, així, hem convidat el gran actor transformista que és José Vico, que oferirà www.Malasdosmil.es», comentava Patricia Trapero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.