cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

Entusiasme i expectació d'escolars al Cicle de Jazz del Teatre Municipal

El Daniel Roth Trio ha protagonitzat un seguit d'audicions didàctiques

Entusiame i moltes ganes d'aprendre més sobre el ritme del jazz, aquestes són generalment les reaccions dels escolars, de secundària i batxillerat, que assistiren durant tres dies al Teatre Municipal de Palma a les audicions d'aquest estil emmarcades dins del programa Palma, ciutat educativa, organitzat per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palma.

El Daniel Roth Trio fou l'encarregat de protagonitzar un seguit d'audicions de jazz (sis actuacions per dia) amb finalitat didàctica. «L'Ajuntament vol potenciar l'interès dels alumnes pels diferents estils musicals, en aquest cas del jazz, mitjantçant la convocatòria de diversos cicles temàtics», explicà ahir el regidor d'Educació, Jordi Llabrés.

Des del Departament de Dinàmica Educativa de la regidoria d'Educació es pretén facilitar la tasca dels especialistes de música dels diferents centres educatius de la ciutat, a través d'una àmplia i diversa oferta duita a terme al llarg del curs escolar. D'aquesta manera, s'han organitzat diferents tipus d'audicions, per tal d'apropar els nins als diversos gèneres musicals, com ara les interpretades per la Banda Municipal, l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears o els concerts de corals nadalencs.

L'objectiu del cicle jazzístic que va finalitzar ahir és el de sensibilitzar els alumnes cap a aquest gènere amb el corresponent coneixement del piano, la guitarra, la bateria i el baix, així com la terminologia bàsica del gènere i dels instruments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.