algo de nubes
  • Màx: 13.74°
  • Mín: 7.77°
13°

La frescor de la música del grup Nou Romancer va omplir el Teatre Principal

Un nombrós públic va conèixer ahir «El lladre de les taronges», el seu darrer treball

Havien anunciat que tirarien la casa per la finestra perquè aquesta era una ocasió molt especial i així ho varen fer. Nou Romancer va omplir ahir a la nit no només l'escenari del Teatre Principal de grans artistes sinó també tota la sala. Un nombrós públic, majoritàriament jove, va acudir a la cita per conèixer El lladre de les taronges, el darrer treball del grup mallorquí, que deixa constància de la seva evolució.

Fou un gran espectacle ja que a més de gaudir de la música de Nou Romancer, els assistents varen tenir un regal afegit perquè va comptar en aquesta presentació del segon compact disc amb els seus col·laboradors. Així estigueren acompanyats de Miquela Lladó (Musica Nostra), el grup Cap·pela, Tomeu Janer i Guillem Cerdà (Fora des Sembrat), Carol Domènech i Joan Roca.

En el concert, patrocinat per Diari de Balears s'hi havien vessat moltes il·lusions, així ho havien comentat els músics (Biel Jordà, Carles Llull, Pere Rado, Jaume Bueno i Tolo Font) que es varen unir en un afany per mostrar el ric llegat de la tradició de les Illes amb el que han aconseguit, combinant-la amb el que sona avui en dia, una música fresca i plena de color.

L'agrupació va saber demostrar ahir sobre l'escenari del Teatre Principal que han creat aquest estil propi amb la conjugació de la tradició musical illenca i la música mediterrània i que amb aquest segon disc han omplert un buit que mancava en el panorama musical illenc i que avui és ja un punt de referència. També demostraren que tenen un públic molt fidel.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.