algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

El fruit de la música popular i la Mediterrània

El grup Nou Romancer presenta avui al Teatre Principal el seu darrer disc «El lladre de les taronges»

73466
Els integrants de Nou Romancer parlaren del seu nou treball. | J. Morey.

Una música vital, fresca i que aporti coses noves. Una barreja entre la música tradicional i les influències de la Mediterrània. Això era el que perseguien i el que han «robat» a la terra. D'aquesta manera justificava ahir nou Romancer El lladre de les taronges, el títol del segon disc d'aquest grup mallorquí que avui es presentarà al Teatre Principal de Palma a les 21.30 hores. «Les taronges representen la frescor, la vitalitat de la Mediterrània que inspira la nostra música».

Biel Jordà, guitarres i bouzouki; Carles Llull, veu i guitarra; Jaume Bueno, flautes; Tolo Font, percussions; Pere Radó, veu i acordió; i Pere Esteralles, baix electric, són els integrants de Nou Romancer, un grup de des de fa sis anys es dedica a la promoció i recuperació de la música tradicional així com la recerca de sonoritat mediterrànies.

«Aquest és un disc que va dur molta de feina d'enregistrar. Consideram que nous temes suposen una evolució respecte del primer disc titulat Blau com el sol. Té més contundència. Estàvem més segurs del que volíem», comentava Jordà.

«La nostra música la definiríem com una barreja de música popular i cançó d'autor. És també música mediterrània per la sonoritat», explicava Carles Llull, que comentà que per aquesta ocasió han preparat una festa molt important a la seva presentació. «Volíem tirar la casa per la finestra i alhora agrair als col·laboradors que ens han ajudat en el disc, com és el cas de Cap·pela, Miquela Lladó, Tomeu Janer i Guillem Cerdà, Carol Domenech, Joan Roca». Tots ells seran presents al concert que patrocina entre d'altres Diari de Balears. «Hi hem posat molta il·lusió en aquest concert. Necessitaven un gran equip tècnic que estigués a l'altura de les circumstàncies ja que sobre l'escenari hi passarà molta de gent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.