algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Motxilles, sacs i banyadors, canvi de casa

El servei de vacances de l'Ajuntament té una gran oferta per als nins i joves

97876
Els petits mostraren orgullosos els collars de fang que havien fet. | T. A .

Esport, aventura, acció i sobretot diversió. Al·lots, agafau les motxilles, posau-vos el banyador perquè ens canviam de casa. És temps de lleure i cal aprofitar al màxim aquests dies que queden abans d'acomiadar les vacances d'estiu. Una manera sana- en un entorn natural- que els nins facin amics, aprenguin, i gaudeixin al màxim són els campaments d'estiu. L'Ajuntament de Palma, a través del servei de vacances organitza des del juny al mes d'agost una sèrie de colònies i campaments localitzats a la colònia de Sant Pere, Alcúdia, Menorca i als Pirineus.

El regidor d'Educació i Joventut de l'Ajuntament de Palma, Jordi Llabrés, Bernat Torres i Charo Badillo, responsables del servei de vacances, explicaren a través d'un itinerari les activitats que es duen a terme.

Al campament de la Victòria d'Alcúdia ahir es respirava una activitat frenètica sota un sol de justícia; per tant, era un dia ideal per posar-se en remull. Els més grans sobre les 10'30 hores agafaren les bicicletes i partiren amb el monitor cap a la badia de Pollença, un lloc idoni per practicar el windsurf. Esperaren que el vent estigués al seu favor i a través del monitor s'iniciaren en la pràctica i els anava força bé. Alguns d'ells ja semblava que no havien fet altra cosa en la seva vida. És un campament dedicat a activitats nàutiques, així també fan iniciació al piragüisme, visiten cales verges i estan en contacte amb la natura.

Aventura és la paraula que defineix un dels altres campaments. «Això sí, la seguretat és per sobre de tot. Està ben organitzat i no cal preocupar-se», comentava el director d'activitats de la Victòria, Josep Terrassa. Escalada esportiva, espeologia, vivacs, descens del torrent de Pareis són activitats que duen a terme els joves de 14 a 17 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.