nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

L'espectacle del Mundial ja ha començat

La brillant cerimònia d'inauguració d'ahir dóna pas avui a la competició

El Campionat del Món d'Atletisme Sevilla 99 va començar ahir amb una espectacular cerimònia d'obertura, de la qual gaudiren els milers d'espectadors que acudiren a la cita al nou estadi de La Cartuja, que no es va omplir ni de bon tros. Altes personalitats del món polític i esportiu van presidir un espectacle caracteritzat per les actuacions musicals i la pretensió dels organitzadors de transmetre al món com és la cultura andalussa i el caràcter cosmopolità de Sevilla, amfitriona del Mundial.

L'acte començà amb la interpretació de l'himne oficial d'aquests Campionats del Món, titulat El aire de Sevilla, i cantat pel grup Siempre así, natural de la mateixa ciutat andalusa que acull el tercer esdeveniment esportiu en importància, només superat pels Jocs Olímpics i els Mundials de futbol. En acabar l'actuació, es procedí a la desfilada dels participants, que es va fer de la manera més ràpida possible.

La sortida dels atletes fou l'acte més emocionant, com ho demostren els continus aplaudiments de la gent, i els amples somriures a les cares d'uns esportistes que han aconseguit arribar a participar a tot un campionat del món.

Una vegada col·locats als seus llocs els grans protagonistes de Sevilla 99, arribà l'hora de l'espectacle central de la cerimònia, la representació de «Los hijos de Hércules», amb l'actuació estel·lar d'un dels ballarins més reconeguts per la crítica i el públic internacional, l'andalús Joaquín Cortés, que realitzà una actuació que enamorà el públic, tant el que estava present a l'estadi de La Cartuja com els espectadors que ho veien per la televisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.