algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

«Peter Pan» vola cap a temps moderns

Fan un càsting per elegir els actors que estrenaran a l'Auditorium la versió musical de Gonzalo Bas

97270
Els actors han de demostrar que poden fer l'espectacle. Fotos: T. Ayuga.

Tothom coneix Peter Pan, aquell jovenet que de nit vola per les cases i fuig a una illa encantada on viu aventures extraordinàries. Wendy, el capità Garfi, Campaneta. Personatges que han conquerit el cor dels menuts. La gent creix, els temps passa i les il·lusions canvien encara que sempre queda la màgia dels contes. Us imaginau el capità Garfi amb una Play Station o Peter Pan cantant un rap?, o una campaneta «punkie»? Doncs això és el que serà el musical Peter Pan, la producció que prepara l'Auditòrium per al mes d'octubre. Prendre part d'aquest muntatge és una possibilitat que està a l'abast de tothom; bé, només manquen una sèrie de requisits: tenir petites nocions musicals, tocar algun instrument, haver estat algun pic sobre un escenari i, per damunt de tot, molta d'il·lusió.

Ahir a l'Auditòrium va començar el càsting a la recerca de vuit actors. Avui encara hi sou a temps. El director del càsting i autor de la versió és el madrileny Gonzalo Bas, que té una gran experiència en aquest món.

«De moment, el càsting va molt bé. Els qui es presenten han de passar algunes proves, sobretot demostrar la seva improvisació i han de transmetre l'esperit de l'espectacle als nins que estan al pati de butaques, explicà Bas, que no va voler revelar les proves a què «sotmetia» els actors per no «donar avantatges als que vénen després».

«És una obra professional que es representarà durant mig any per les Balears, Catalunya, Andalusia i les Canàries. Abans de començar ja està venuda. Està previst que unes 40 persones de Mallorca i Catalunya passin per aquest càsting», explicava Rafel Oliver, promotor de l'espectacle. L'obra és previst que s'estreni el dia 13 d'octubre a l'Auditòrium.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.