El primer oli d'oliva extramallorquí es va presentar ahir a El Corte Inglés
Dauro ha estat elaborat a Mallorca amb oliva arbequina i és un producte d'una alta qualitat
Palma19/05/99 0:00
El millor oli és el que està penjat a l'olivera, el que conserva tota la seva essència. Una novetat a Mallorca. Han emprat una tècnica revolucionària en la qual s'evita el filtrat perquè el consumidor pugui assaborir el que l'oliva du dins, la seva fruitositat. És suc fresc d'oliva que representa la mediterranietat, fresc, enormement untuós i amb un sabor molt agradable que farà les delícies dels sibarites.
També a Illes Balears
- L’STEI denuncia que la Conselleria d’Educació amaga informació sobre ràtios i quotes
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- GOB: «S’accelera la destrucció definitiva del sòl rústic a les Illes Balears»
- «Parla'm en espanyol»: un Guàrdia Civil exigeix a un veí a renunciar al català
- El 78,5 % de les famílies de les Illes Balears varen triar el català com a llengua a l'escola
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.