cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

El primer oli d'oliva extramallorquí es va presentar ahir a El Corte Inglés

Dauro ha estat elaborat a Mallorca amb oliva arbequina i és un producte d'una alta qualitat

El millor oli és el que està penjat a l'olivera, el que conserva tota la seva essència. Una novetat a Mallorca. Han emprat una tècnica revolucionària en la qual s'evita el filtrat perquè el consumidor pugui assaborir el que l'oliva du dins, la seva fruitositat. És suc fresc d'oliva que representa la mediterranietat, fresc, enormement untuós i amb un sabor molt agradable que farà les delícies dels sibarites.

El primer oli d'oliva extramallorquí es va presentar ahir a El Corte Inglés de les Avingudes. Els especialistes l'han considerat com el millor produït a les almàsseres mallorquines. L'oli Dauro, produït a la finca Aubocassa de Manacor per Bodegas Roda de Haro (La Rioja), una empresa dedicada a la producció de vins de gran prestigi nacional.

Aquest oli, d'una extraordinària qualitat, ha estat elaborat amb oliva d'arbequina i la producció és d'unes 10.000 botelles. A la venda, a El Corte Inglés n'hi ha un centenar i és un dels olis més cars d'Espanya, mig litre costa 1.995 pessetes.

Aquest oli s'ha obert al mercat d'Estats Units, Alemanya , Bèlgica i està competint amb molt d'èxit i amb crítiques molt positives. S'ha elaborat a la cooperativa de Sóller que ha cedit les seves instal·lacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.