nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Desfilada benèfica a favor dels marginats d'Es Refugi

Moda i solidaritat. Aquesta és la millor combinació per vestir de gala, aquest estiu, les mancances dels marginats i ajudar una de les associacions que més mira per ells: Es refugi.

Cinc dissenyadors mallorquins, Carol Dengra, Santi Bonilla, Tolo Crespí, Miquel Àngel Company i Xisco Caimari, han volgut sumar-se a aquesta iniciativa altruista i demà presentaran les seves col·leccions primavera-estiu 1999 en una passarel·la que durà el segell de la solidaritat. Serà a partir de les 20.30 hores al Casino, on hi haurà també una tómbola amb molts de premis, entre ells els vestits que han cedit cadascun dels dissenyadors.

Des d'Es Refugi, Teresa explicà com s'havia desenvolupat aquesta iniciativa. «És una acció social molt positiva. Es poden aconseguir uns beneficis per als marginats que ens fan molta falta, perquè no tenim cap subvenció i la situació ara està desbordada, amb l'arribada d'immigrants africans. Només necessitam formatge, pernil o alguna cosa per posar dins el pa. De passada, també serà un acte que promocionarà la moda de Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.