muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Un joc sobre la vida, la dona i el teatre enceta el projecte Alcover a Palma

A Santa Companya de Catalunya estrena avui l'obra «Estrips» en el Teatre del Mar

102132
Ahir es va presentar el Projecte Alcover. | T. Monserrat.

Un joc sobre la vida, la dona, l'escriptura i el teatre. Dos mons diferents, dos personatges aparentment antagònics que mostren dues maneres diferents de veure i viure la feminitat. Una infermera que intenta escriure una obra de teatre i una mestressa de casa que fa feina en l'economia submergida amb una família de tres fills i un marit en atur i alcohòlic. Tot això forma Estrips, l'obra de teatre que enceta el projecte Alcover a Palma, a càrrec d'A Santa Companya de Catalunya i que es representa fins al dia 7 de març en el Teatre del Mar.

«La finalitat última del projecte Alcover és desaparèixer, perquè això significaria que s'ha arribat a un estat de normalitat. Ara fa quatre anys naixia aquesta associació amb la filosofia de promoure la contractació d'artistes i espectacles teatrals que fan la seva tasca en català». Així es va expressar el coordinador del Projecte Alcover, Antoni Pastor, en la presentació que es va dur a terme ahir en el Teatre del Mar i que va comptar amb l'assistència de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu, i la de l'Ajuntament d'Inca, Joana Rosselló, a més de l'autor i de les actrius d'Estrips.

Des del gener fins a l'abril es faran dins el Projecte Alcover 65 representacions en 20 poblacions diferents de Catalunya, Andorra, el País Valencià i les Illes Balears, en concret a Manacor, Palma i Inca. Les obres seleccionades per a les Illes són La casa en obres, de Teatre de Ciutat, i com a reserva A doble espai, de Gom Teatre, que avui es representa a València. De Catalunya, A Santa Companya amb Estrips i del País Valencià, Moma Teatre amb L'altre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.