nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

«Incident a Malaco», la darrera novel·la d'Albert Herranz, al carrer

Albert Herranz és un cas prodigiós de productivitat literària a la nostra Illa. El jove autor, de 29 anys, presenta avui vespre al cafè Lisboa la novel·la Incident a Malaco, el seu setè llibre publicat i el tercer en narrativa després que l'any passat publicà El jugador de Triquet.

L'obra, que ha estat publicada per Lleonard Muntaner, compta amb pròleg d'Antoni Serra, que en farà la presentació. L'acte, que començarà a les 21.00 hores, comptarà amb una part més literària en la qual intervindrà el cantautor Arnau Estrades i una més lúdica en la qual la música dels anys seixanta tindrà un protagonisme important ja que el disc joquei Mr Bean es dedicarà a punxar temes d'aquesta època.

Incident a Malaco es desenvolupa en una illa que té molts de paral·lelismes amb la Mallorca actual i parla del govern d'aquesta illa, dels seus problemes ecològics i de la lluita d'un barri contra la construcció d'un port esportiu que suposaria la seva aniquilació.

Segons explicà Herranz a Diari de Balears, «el protagonista és un periodista que lluita per treure la informació d'aquests tres temes. També hi ha implicats i caracteritzats com a personatges principlas el cap de Govern d'aquesta illa i un dels seus consellers».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.