algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Universíada Cultural ha començat a vestir Palma d'escultures

Ja s'han instal·lat les obres de Mompó, Socies, Bennàssar i Aguiló

90858
L'atleta de Bennàssar ja és al centre de Palma. | J.Torres.

El Projecte Escultura Pública, inclòs en el marc d'activitats de la Universíada 99, va entrar ahir en funcionament amb la instal·lació de quatre peces a la plaça del portal de Santa Catalina. Es tracta de les primeres escultures que vestiran la façana litoral de Palma en els pròxims dies, en un programa impulsat per l'Ajuntament de Palma, i duit a terme conjuntament amb el Consorci Mirall Palma Centre i la Fundació Universíada.

La iniciativa, coordinada per la comissària Maria Lluïsa Borràs, serà inaugurada oficialment un cop reunida una part del conjunt a la plaça del portal de Santa Catalina, en un acte de presentació que tindrà lloc el proper divendres. Després d'aquesta presentació, les obres seran distribuïdes a diferents punts, marcant l'itinerari litoral des del passeig Mallorca fins al baluard de Sant Pere.

La implantació conjunta de les escultures, que sumen un total de més de trenta peces, es realitzarà aquests dies a l'espai comprès des del passeig Mallorca fins el baluard del Príncep. De moment, la plaça de Santa Catalina exhibia ahir dues obres de grans dimensions. La primera, una au amb les ales desplegades, és obra de Ferran Aguiló. La segona, representant un atleta, de l'artista Joan Bennàssar. Les altres dues, que romanien encara precintades, són obra de Manuel Hernández Mompó i d'Antoni Socies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.