algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
14°

Els nins i la rueta, una història d'amor

El fred fou el culpable que no hi participassin tants d'infants com l'any passat

Carnestoltes ha estat un any més la gran festa dels més menuts. Sa Rueta d'enguany ha servit per constatar aquest fet, tot i que el fred regnant féu que la presència de nins fos menor que en altres edicions. I que aquests i els seus pares anassin ben abrigats, tant, que en alguns casos ningú no sabia si allò eren disfresses d'esquimals o una bona protecció contra les inclemències climàtiques.

I sort del sol, que va acompanyar els participants a la festa infantil en bona part del matí, que sinó, l'oratgí gelat hauria acabat amb més d'un infant constipat. I és que Palma es va convertir ahir matí en una gran festa per a infants. La plaça Joan Carles Primer i l'Hort del Rei es convertiren en els escenaris on els grups d'animació demostraren com s'escalfa el públic infantil.

En aquesta ocasió els que actuaren varen ser Cucorba, Spaguetti i Fantasia, que varen ser acompanyats a la seva dura tasca d'un bon grapat de caparrots, xeremiers i la Banda de Música.

Palma va esdevenir, per un dia, en l'escenari d'un gran festival infantil on els desfressos sols eren un al·licient més de la festa. Els petits Zorros "s'ha de veure el poder de convocatòria de Banderas" i els personatges principals de Disney competiren molt durament amb bruixes, pallassos i nines de l'època romàntica, disfresses tradicionals, bones de fer i molt més barates que no els vestits comprats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.