algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Cultura distribueix deu mil llibres entre els centres escolars de les Illes Balears

Els han comprats al Gremi de Llibreters per 12 milions, un 15% més barats que el pvp

Deu mil llibres es troben en fase de distribució als centres educatius de les Illes Balears. La campanya Llegeix t'agradarà ja està repartint els materials pertanyents a les subfases de la mateixa Lectura a la biblioteca, Lectura a l'aula i Biblioteca de Teatre.

Els llibres han estat adquirits amb la col·laboració del Gremi de Llibreters amb la voluntat de «potenciar la lectura i el coneixement dels nostres escriptors per part dels ciutadans de la nostra comunitat en general i dels joves en particular».

El programa Lectura a la biblioteca permetrà l'actualització i la dotació adequada de les biblioteques.
El projecte se centra per tant, en la dotació a les biblioteques escolars de lots de llibres que permetin incrementar-ne el fons bibliogràfic.

Els texts han estat seleccionats per a cadascun dels nivells educatius.
El programa Lectura a l'aula forma lots de llibres adequats als diferents nivells educatius. Cada un d'aquests es compon per 40 exemplars del mateix títol. Els llibres es deixen en préstec durant un mes a les escoles que els sol·licitin i aniran rodant entre elles.

Segons va explicar el director general de Cultura i Política Lingüística, Jaume Gil, la suma total de la compra ha estat de 12.000.000 de pessetes. El Gremi de Llibreters, que s'ha adherit a la campanya, ha proporcionat els 10.000 volums en un temps rècord, prop de quatre mesos, i els ha oferit un 15% més baix que el preu de venda al públic. Així doncs, aquest fet ha permès estalviar dos milions a la Conselleria sobre el total de 14 prevists per invertir en la compra dels esmentats volums.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.