lluvia moderada
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Els sons d'un clavecí històric seran reviscolats per Passamezzo Antico

Es podrà gaudir aviat del disc gravat pel grup basc amb Ona Digital

Va ser aquest estiu quan començaren a sonar les primeres notes. Després d'un acord amb el Museu Diocesà de Bilbao, el grup basc de música antiga Passamezzo Antico i la productora mallorquina Ona Digital han enregistrat un disc amb un clavecí històric recentement restaurat, amb música barroca dels segles XVII-XVIII.

En un entorn màgic s'instal·là el clavecí a l'ermita de Santa Magdalena (a un poble que es diu Lamindano) i es posaren a treballar en l'enregistrament. Aquest més de gener varen fer els darrers arrenjaments als estudis de gravació de Palma, Ona Digital i el resultat és a punt de sortir al mercat.

«Ha estat un treball laboriós. El disc es distribuirà a tots els nivells i es promourà en tot l'àmbit estatal. El repertori es va elegir segons el grup i el resultat és magnífic. És una música que arribarà fàcilment a la gent». Així ho afirmà el productor d'Ona Digital, Toni Fernández.

Pedro Gandia, violi barroc; Itziar Atutxa, violoncel barroc i Joan Manuel Ibarra, clavicèmbal són els integrants de Passamezzo Antico, un grup integrat en els circuits de música clàssica que gaudeixien d'un gran prestigi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.