cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Molts de ciutadans reteren visita al Consolat de Mar a la jornada de portes obertes

El Consolat de Mar ahir es va convertir en la seu d'un gran nombre de visitants que no formen part de l'escenari habitual: ni polítics, ni guardes de seguretat, ni personal foren els «invasors» sinó gent que volia integrar-se en la història de l'edifici, conèixer tots els amagatalls i passejar-se per les habitacions més rellevants en una jornada de portes obertes.

A partir de les 10 hores ja s'apropava gent a la seu del Govern. Ja a primeres hores del matí s'acostaren els primers curiosos amb un retall de premsa demanant què era això de les portes obertes i en què consistia. Alguns estrangers que havien sortit a visitar la ciutat i arribavan a la Seu demanaven què passava "molts d'ells estan totalment desconnectats de la Diada", però de seguida s'apuntaven a la visita que es feia cada mitja hora en grups de 20 o 30 persones.

Ahir era el primer dia de portes obertes del Consolat. Avui i demà continuaran les visites des de les 10 fins a les 19 hores. S'han d'aprofitar aquests tres dies perquè la resta de l'any només es pot visitar els dissabtes al matí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.