cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Feliu diu que en el mercat no hi ha prou grups de rock en català

La regidora de Cultura de Cort, Carme Feliu, va tornar a reconèixer ahir l'errada en la programació de la revetlla de Sant Sebastià a la plaça Major.

Sobre el rock en català va dir que «el noranta per cent dels grups que varen actuar al pop-rock canten en castellà i en anglès. Aquesta gent és la que guanya i la que ha de tocar». Sobre els grups capdavanters del territori de parla catalana (com Ja t'ho Diré, Lax'n*Busto, Gossos, Sopa de Cabra,...) va dir que feia poc que havien presentat els seus treballs a l'Illa i no volien repetir.

La regidora va assegurar que la realitat del mercat era molt diferent a la que ella desitjava: «M'encantaria que el cent per cent dels grups cantassin en català i en castellà».

Feliu també comentà el concert de Molotov al pavelló poliesportiu d'Inca: «Els promotors volien que el grup mexicà actuàs en el Palau d'Esports de Son Moix, però resulta que el pavelló no té llicència per a activitats musicals i va ser aleshores quan es va decidir traslladar el concert a Inca. Em sembla fantàstic que la Part Forana també gaudeixi de bons concerts, no tot s'ha de centralitzar a Palma», conclogué la regidora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.