cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

L'escriptora Antònia Serrano publica el poemari «Massa Mites»

L'escriptora i activista cultural Antònia Serrano acaba de publicar el llibre Massa Mites, un llibre de poemes on es mostra resseguint un fil (mite/ Déu, camí/ vida, molsa/ amor, dimonis/ odis, drecera/ mort), un cicle que està impregnat de vivències i sentiments i del paisatge que l'envolta.

El llibre ha estat publicat per Edicions Documenta Balear i es presenta avui horabaixa, a les 18.00 hores al bar Romaní de Valldemossa. Hi intervindran l'autora i Josep Coll Bardolet. La presentació serà a càrrec de Biel Mesquida.

Vida i mort, arbres i ciment, recordances i oblit, amor i odi, música i silencis, passat i present, deus i dimonis, totes aquestes contraposicions i algunes d'altres tenen cabuda als poemes d'Antònia Serrano.

L'escriptora va néixer a Valldemossa l'any 1939. L'any 1985 va començar a fer gloses i, a poc a poc, ha evolucionat i ha acabat fent poesia. Ha publicat el llibre de cuina Les receptes de na Tonina (1995). Coordina la revista Miramar i ha col·laborat amb la revista El Mirall, amb el setmanari La Nau, amb els periòdics L'Estel i Punt Informatiu i amb l'Informatiu Codolades. Ha guanyat diferents premis literaris. És Dama d'Honor de Santa Maria de la Panada, presidenta de l'Obra Cultural Balear a Valldemossa i membre de les juntes directives de l'Associació Amics de l'Arxiduc i de l'Associació Amics de la Glosa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.