algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

«El baríton sempre ha estat el dolent de la pel·lícula»

Joan Pons presentà a Palma «Arias», del qual s'han venut 5.000 exemplars

82890
Joan Pons parlà ahir a Palma del seu nou disc «Arias». | J.Rosselló.

És reconegut mundialment com un dels principals barítons dramàtics del nostre temps. Era el mes de novembre quan veia la llum el seu darrer treball i primer disc en solitari, Arias. I la veritat és que no li podia anar millor perquè en molt poc temps ha tingut un gran èxit. De moment s'ha distribuït a Catalunya i a les Balears i ja se n'ha exhaurida la primera edició "5.000 CD" i està en marxa la segona. El baríton menorquí Joan Pons va presentar ahir a Palma aquest darrer treball i va parlar dels seus futurs projectes. De fet té una agenda bastant repleta fins al 2.002. Pons va assegurar que «el baríton sempre ha estat el dolent de la pel·lícula», en el sentit que sempre ha gaudit de major prestigi la figura del tenor.

El disc fou gravat a l'Auditoriu del Centre Cultural de Sant Cugat del Vallès i ha estat acompanyat per l'Orquestra Simfònica de Barcelona dirigida per Antoni Ros Marbà. Interpreta onze peces de Verdi Puccini, Leoncalvallo i Mozart. El disc ha estat produït per Antoni Parera Fons. «Són àries del meu repertori excepte la de Mozart. Però feia molt de temps que em demanaven que ho cantàs i ara després del disc encara m'ho demanen més», deia Joan Pons.

El baríton menorquí ha cantat en les millors òperes del món i té una demanda constant en els principals teatres d'Europa i Amèrica. Respecte a les Balears, manifestà que «no he tingut massa ofertes per actuar a Mallorca, en vaig tenir una fa molt temps i l'experiència no va anar bé i n'he tinguda una altra que no vaig acceptar perquè no em va interessar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.