algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
23°

Els 'nins solidaris' ompliren l'Auditòrium

Els més menuts gaudiren d'una jornada de diversió a favor de l'associació de pares de nins oncològics

96562
Els nins feren unes teringues ben divertides.

Els nins varen ser ahir els protagonistes de la jornada. No debades la seva solidaritat era la que havia de quedar palesa, i així fou. Molts de nins i els seus pares gaudiren dels actes del segon festival Nins solidaris per Nadal que es va celebrar a l'Auditòrium de Palma a benefici d'Aspanob, l'Associació de Pares de Nins Oncològics de les Balears.

L'Auditòrium de Palma va registrar una gran entrada. Els assistents havien recollit les entrades a l'Ajuntament de Palma i al Club del Subscriptor del diari Ultima Hora, que edita el Grup Serra, empresa editora de Diari de Balears. El festival comptà també amb la col·laboració d'El Corte Inglés, Donuts, Ultima Hora Radio, Paco Vicens Espectacles i Coca Cola.

Els menuts i els que no ho són tant ho passaren d'allò més bé quan el grup Confetti va començar a animar la jornada amb les seves cançons, balls i jocs, les armes d'un grup d'animació que va donar molta guerra.

De tota manera, s'ha de fer una menció especial als presentadors de la jornada, els nostres companys d'Ultima Hora Ràdio Àngela Seguí, Carles Duran i Kike Martí, que amb el seu humor solidari engrescaren tothom. En la seva tasca de presentació i animació varen tenir importants aliats, com Siulo, la mascota de la Universíada, que es va passejar pel local, o Micky Mouse i Doraemon.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.