nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
11°

Ramon Canet inaugura a Barcelona les seves darreres creacions d'obra gràfica

El pintor mallorquí exposarà a la galeria que té muntada Edicions 6A

67696
Ramon Canet assegura que està «molt content» amb les darreres creacions.

El pintor mallorquí Ramon Canet inaugura avui a Barcelona una mostra amb les seves darreres creacions d'obra gràfica. Canet exposarà a la galeria que té muntada Edicions 6A a Barcelona.

La mostra recull els darrers gravats que ha fet l'artista illenc. Canet va explicar a Diari de Balears que «aquestes són obres de petit format. Són les meves darreres obres gràfiques i la veritat és que estic content. La galeria és petiteta, però molt agradable. Es tracta de l'extensió a Barcelona del Taller 6A i es va inaugurar ara ja fa devers quatre anys».

Canet exposarà onze gravats, en els quals ha fet servir la tècnica de l'aiguafort i en alguns ha utilitzat collages. «Les peces estan fetes amb colors i pertanyen a la meva darrera etapa. Són obres de fa un parell de mesos. Una de les sèries és d'autoretrats, encara que no tenen res a veure amb el que és un autoretrat i la majoria han evolucionat i han perdut els darrers rastres i aspectes expressionistes».

Les obres que Canet durà a Barcelona constitueixen una nova etapa de creació basada en una abstracció de cada vegada més geomètrica. «Puc dir que cada una de les obres ha duit molta feina perquè he estat treballant amb moltes de planxes. Crec que es podrà veure una exposició molt maca», assegura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.