nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
16°

La Conselleria de Cultura editarà una revista per divulgar el patrimoni històric balear

La publicació costarà un milió de pessetes per número

105164
Jaume Gil.

La Conselleria de Cultura crearà una revista de patrimoni que treurà al carrer tres números a l'any amb la finalitat de fer conèixer totes les qüestions relacionades amb aquesta temàtica a la nostra comunitat.

La idea primigènia d'aquesta revista és sortir a l'entorn de l'Institut d'Estudis Baleàrics per potenciar la resta de publicacions de la casa. La revista sortirà amb un marcat caràcter divulgatiu en què la informació serà la base fonamental que centrarà la publicació.

El consell de redacció de la revista està format per Jordi Fernández, del Museu d'Eivissa; Joana Maria Palau, de l'equip de restauració del Museu de Mallorca; Joan Francesc Sánchez, de la Biblioteca de Menorca; Ricard Urgell, de l'Arxiu del Regne de Mallorca; Xavier del Hoyo, secretari de l'Ideb, i Catalina Ferrando, cap del Servei de Cultura. La publicació comptarà amb el suport del Consorci de Normalització Lingüística i amb la coordinació de Josep Francesc Alomar.

A més del personal dels centres de la CAIB, la revista obre les seves portes als consells insulars i a la UIB de manera permanent.
El tiratge de la publicació serà de 1.500 exemplars que es regalaran i es posaran a la venda alhora. «La meva idea és que tots els departaments d'història i de geografia dels centres puguin tenir un exemplar de la revista», explicà Jaume Gil, director general de Cultura i Política Lingüística.

En principi cada un dels números de la Revista de patrimoni tindrà un pressupost de devers un milió de pessetes i arribarà a la Península gràcies als intercanvis de publicacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.