algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Nupcial: des de les flors fins a la hipoteca

Ifebal acull fins dia 15 de novembre la cinquena Fira de Serveis de Noces

Un dia molt especial. No pot fallar res i són molts els detalls que s'han de preparar per a unes noces. Perquè tot estigui a punt per al gran dia, els preparatius s'han de començar amb molt de temps d'antelació. El vestit dels noviis, les flors, les targetes d'invitació, la perruqueria, la cosmètica, el restaurant, són elements essencials. Per facilitar tota aquesta tasca, avui i fins dia 15 estarà oberta a la Fira de Congressos de les Balears la cinquena edició de la Fira Nupcial. Tot el que es necessita per als noviis reunit en un local.

I és que això de passar per la vicaria o pel jutjat no és tan senzill. Les noces mouen cada any a Espanya ni més ni manco que 940 milions de pessetes. I casar-se no és barat perquè el cost mitjà se situaria en 2'5 milions per parella.

A la Fira Nupcial s'hi podran veure els productes de 58 firmes mallorquines i dues de Barcelona i Madrid. Enguany hi ha 12 expositors nous. Però no només s'ha pensat en els noviis, sinó que també tot allò relacionat amb la primera comunió i el bateig hi serà present. És prevista la visita d'unes 8.000 persones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.