algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Breus

• Pintura

Anselmo M. Nieto
Una exposició integrada per 25 quadres d'Anselmo Miguel Nieto (1881-1964) s'inaugurarà avui a ses Voltes. La mostra ha estat organitzada per l'Ajuntament de Palma i la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern balear, en el marc dels actes que commemoren la desfeta colonial del 1898. Nieto, que va passar temporades a Eivissa i a Mallorca i que va retratar en diverses ocasions Joan March, era amic de Valle-Inclán, Julio Romero de Torres, Victoria Ocampo i els germans Machado, entre altres personalitats. DdB.

Art abstracte
La Fundació Joan March, en col·laboració amb el Museu d'Art Abstracte de Cuenca, ha organitzat un curs que començarà el dos d'octubre per donar a conèixer els estils pictòrics que estan presents al museu. El professorant del curs està integrat per Javier Maderuelo i Maria Bolaños. EPR.

• Llibres

Bíblia laïca
La Bíblia Laïca, una nova col·lecció de butxaca amb els texts de l'Antic i el Nou Testament, en la qual han col·laborat diverses editorials i que apareix simultàniament en diversos països, proposa al lector una visió secular literària del llibre sagrat més llegit de la història. EFE.

• Institucions

Biblioteques
El president de la Generalitat catalana, Jordi Pujol, i el conseller de Cultura, Joan M. Pujals, inauguraran avui la Biblioteca de Catalunya, després que se n'ampliàs i se'n reformàs la seu central, on s'han invertit més de 3.000 milions de pessetes. La Biblioteca de Catalunya va ser fundada el 1907 en el si de l'Institut d'Estudis Catalans i la Mancomunitat la convertí el 1914 en biblioteca pública. EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.