muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

El fill de Lara Dibildos i la satisfacció de les padrines protagonitzen l'estiu

Laura Valenzuela i la reina Sofia gaudeixen dels néts

La notícia d'aquesta setmana de la premsa del cor és el naixement del fill de Lara Dibildos i el jugador de bàsquet del Joventut, Fran Murcia i que segons la nova mamà és clavat al seu pare i fins i tot en el nom. El petit Fran ha nascut un mes abans del previst, va pesar tres quilos i fa mig metre. I només és a través de la revista Hola que es pot veure el nouvingut. I de padrines va l'assumpte. Laura Valenzuela es manifesta orgullosa i com a bona mare és feliç si veu la seva filla feliç. Mentre que a Lectures: «La tendresa de dues padrines. Dona Sofia i Laura Valenzuela».

Totes les revistes del cor mostren aquesta setmana les imatges a Palma al palau de Marivent del primogènit dels ducs de Lugo i primer nét del reis d'Espanya, Felip Joan Froilà.

Diez Minutos mostra en portada la infanta Cristina en banyador. Una de les altres protagonistes del cor que es mostra en topless a l'illa de Sardenya és Natalia Estrada amb el seu nou amor Valeriano Longoni. Les fotografies de l'interior no es poden deixar de veure: Natalia ballant dins l'aigua, besades, mirades, entre ells agafats in fraganti? o pendents dels flaixos? La revista Semana mostra les imatges de Carmen Sevilla en cadira de rodes, embenada, després d'haver-se trencat una cama i lesionada de l'altra en una caiguda manifestant que «han estat uns dolors terribles».

Hola mostra les fotografies d'Ana Obregón i Davor Suker en la nova casa del futbolista amb contundents declaracions d'Obregón: «Jo som com un terratrèmol i ell és la calma. M'ha donat la pau i la tranquil·litat que tal vegada ningú no m'ha donat» i també té clar que «si Davor se n'anàs a un equip estranger, ho diria al meu fill i ens n'aniríem amb ell malgrat la meva carrera i la feina».

«Un any sense Diana». Totes les revistes dediquen reportatges a recordar la princesa del poble britànic en el compliment d'un any de la seva mort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.