algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

El protagonista, Felip Joan Froilà

El primogènit dels ducs de Lugo va ser presentat ahir a Marivent als mitjans de comunicació

62644
A les escales de Marivent, les primeres fotografies oficials del primer nét dels reis. Fotos: T.AYUGA

Era la imatge més esperada de l'estiu. Passades les 19'00 hores, ahir el petit Felip Joan Froilà de Tots els Sants era presentat als mitjans de comunicació. El primògenit de la infanta Elena i Jaime de Marichalar va posar molt tranquil en una llarga sessió fotogràfica al palau de Marivent dins els braços dels seus pares i acompanyat dels seus padrins, el rei Joan Carles i la reina Sofia.

 

«Sempre l'agafau dormit» o «Pesa molt» eren les primeres paraules de la infanta Elena, que aparagué molt somrient. Vestia falda llarga florejada i una americana beix amb les sabates en conjunt. Jaime de Marichalar portava uns calçons vermells i camisa i sabates blaves. La reina portava una falda i jaqueta florejades en conjunt i el rei un vestit color «camel». I el protagonista, Felip Joan Froilà, un vestidet blanc i amb llaços blaus, i descalç. Es portà molt bé i durant una bona estona ell seguí dormint, aliè als flaixos dels fotògrafs i a la gran expectació que ha aixecat la seva arribada a Palma. Ja fa molt de temps que no es veia un nin petit al Palau de Marivent.

Els reis mostraren, en tot moment, la seva satisfacció i una «cara de padrins», especialment la reina Sofia l'expressió de la qual no mentia, que contemplava tots i cadascun dels moviments de Felip Joan Froilà. No va esborrar el somriure de la seva cara i en diverses ocasions s'apropà al petitó per donar-li una besada o per fer-li una carícia.

Els ducs de Lugo varen posar gairebé mitja hora i varen estar totalment a la disposició dels fotògrafs demanant quines eren les imatges que volien. La reina Sofia es va dirigir al rei demanant-li que agafàs el menut, però ell no s'hi atreví.

Les primeres imatges foren fetes a les portes del palau de Marivent. Els ducs de Lugo, la infanta Elena amb el petit i els reis. Després davallaren les escales, una altra sessió de fotos i finalment es varen seure a les mateixes escales, on el rei va fer una petita travelada però sense perdre el bon humor. br> No hi ha dubte, Felip Joan Froilà fou l'autèntic protagonista ahir al palau de Marivent. Quan estaven asseguts a les escales, els reis es varen aixecar perquè es poguessin prendre les imatges dels ducs de Lugo i el nou membre de la família. Després li arribà el torn al seu pare, Jaime de Marichalar, que agafà Felip Joan Froilà en braços.

En tot moment tots varen estar pendents dels moviments de Felip Joan Froilà, però el petit seguia tranquil i dormit. Gairebé al final, el petit Felip Joan Froilà es va començar a moure, va obrir la boca i es va dur la maneta a la cara fins que es va despertar. A la pregunta de quin color té els ulls? la infanta Elena va dir que «de moment són blaus». «S'ha de veure com creixen, aviat t'oblides de com pugen», deia la reina. Així mateix manifestaren que Felip Joan Froilà seria batiat després de l'estiu sense precisar la data.

Felip Joan Froilà va néixer el passat dia 17 de juliol en una clínica madrilenya. Divendres passat va arribar a Mallorca amb els seus pares. I aquest passat diumenge ja va sortir a la mar. I es va poder veure la reina Sofia agafant les imatges del seu primer nét. Queden guardades les imatges del nou membre de la família reial a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.