nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Un any de cinema popular en versió original

S'Escorxador acull la festa de l'aniversari de CineCiutat

20588
Un estol de gent espera per a assistir a un acte al CineCiutat, que en aquest any ha revifat el centre de l'Escorxador. | P. BOTA

El projecte de CineCiutat arriba al primer any d'existència gràcies a l'empenta de l'associació XarxaCinema, qui agafà les regnes dels antics cinemes Renoir per tal de no deixar morir les projeccions en versió original a Palma. Per aquest motiu, s'Escorxador acollirà una festa avui a partir de les 19 hores, la qual servirà també per presentar una campanya per expandir la iniciativa més enllà de Mallorca.

A més de ser un lloc on veure pel·lícules en versió original, CineCiutat s'ha convertit “en un focus d'activitat cultural”, segons ha comentat Pedro Barbadillo, president de XarxaCinema. “Hem acollit vetlades amb directors, presentacions de curtmetratges i documentals, tallers per a infants, etc. I també hem estat testimoni del naixement d'altres plataformes paregudes (Majadahonda o Saragossa)”, ha afegit.

La festa servirà per celebrar amb la ciutadania aquest primer any de vida, encara que els protagonistes més especials seran els socis que fan possible la supervivència de CineCiutat.

Una de les campanyes que es presentaran serà Apadrina una butaca, gràcies a la qual una persona o grup tindrà el seu nom a una de les butaques de CineCiutat per 0.50 cèntims al dia. També es farà una crida a la renovació del compromís amb el cinema, ja que el proper juliol caduca la quota de 700 socis que encara no s'han passat al nou sistema d'abonament.

La festa es perllongarà fins a mitjanit i comptarà amb les actuacions de Düe, Jaume Tugores Trio, Wonderbrass i Jose Luis Aparicio DJ. També hi haurà paradetes amb material de cinema i es podrà sopar a preus populars gràcies a un acord amb els establiments de l'Escorxador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ciutada, fa mes de 10 anys

Enhorabona!!!, una de ses iniciatives mes interessants i lloables que s,han fet en aquesta comunitat els darrers anys.

Valoració:-1menosmas
Per admirador, fa mes de 10 anys

Que bueno estas David!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente