nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

ARCA organitza una visita guiada a Valldemossa i un debat sobre energies alternatives a Can Sales

211429

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA), que treballa en la defensa del patrimoni, ha organitzat una visita guiada a Valldemossa i a l'exposició Centenari de Gaspar Riera per aquest pròxim dissabte 18 de març.

El punt de trobada serà a la Fundació Coll Bardolet de Valldemossa, a les 10:30 hores. Allà, aprofitant l'oportunitat de la visita guiada a l'exposició de Gaspar Riera, a càrrec del seu fill, a continuació la historiadora Concepció Bauzá de Mirabó s'encarregarà de guiar un recorregut per Valldemossa.

Per aquesta activitat, el donatiu és de 5 € per a les persones associades a ARCA i de 8 € per a les persones no associades.

I pel pròxim dilluns 20 de març, ARCA ha organitzat una altra activitat, aquesta vegada a la biblioteca Can Sales de Palma. El debat 'Energies alternatives sí, però així?' començarà a les 18:30 hores i hi participaran Miquel Coll Crespí, president d'APAEMA; Josep Malagrava Rigo, director general d'Energia del Govern; Margalida Ramis Sastre, del GOB; Joana Maria Petrus Bey, geògrafa de la UIB; Josep Masot Tejedor, d'ARCA; i Jordi Quer Sopeña, d'Inti Energia.

El debat anirà moderat per Àngels Fermoselle Paterna, d'ARCA, i l'entrada és lliure. S'abordaran els dubtes sobre la planificació de la implantació de les energies alternatives, es parlarà d'eficàcia, de futur, d'agricultura, de paisatge, d'economia, de salut...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Qualsevol creu el que puguin dir, fa dervers d'un any
Ara també fan d'enginyers?
Després de la que feren amb el monument feixista de Sa Feixina, que per salvar- lo li atribuïen dos estils arquitectònics diferents i que cap dels dos s'ajustaven al que és en realitat: Un monument feixista d'estil triomfalista, tot el que puguin dir després d'aquesta malifeta, ja no se mereix que li prestin la més mínima atenció.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente