cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Vera fa una valoració «satisfactòria» del pla de segregació lingüística malgrat el massiu rebuig de la comunitat educativa

Isaac Buj - Europa Press

El conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, ha fet una valoració «satisfactòria» de pla pilot de 'lliure elecció de llengua', malgrat el massiu rebuig que ha mostrat la comunitat educativa.

Així ha respost Vera aquest dimarts al ple del Parlament després de ser demanat per la diputada de MÉS per Mallorca Maria Ramon per la resposta dels centres i la comunitat educativa al pla de segregació lingüística a les aules.

En aquesta línia, el conseller s'ha remès a les seves explicacions els mesos passats en seu parlamentària, remarcant que ara es posarà en marxa el pla als centres que l'hagin sol·licitat i que compleixin els requisits i, posteriorment, s'avaluarà el pla i debatran les valoracions.

Igualment, Ramon ha reclamat que els 60 milions d'euros previstos per al pla de segregació lingüística es destinin a atendre les «necessitats reals» dels centres i «no a les concertades i privades que volen segregar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joanet Manent, fa devers d'un mes
El conseller, fa una "valoració satisfactòria". I com hauria d'haver anat la cosa perquè fos "insatisfactòria"? Que haguessin apedregat la Conselleria? Què li haguessin cremat el cotxe? Què l'haguessin sodomitzat amb un tom del DCVB?
Aquest pobre homenet, miserable titella de VOX i dels del PP que no es volen embrutar les mans, o no hi toca o li pega massa a s'aiguardent, però això seu no és gens normal
Valoració:8menosmas
Per xisca, fa devers d'un mes
Valoració satisfactòria....Com ?!! No se si ho he de creure... Ho trobo d'una ficada de pota tan fenomenal com sols ho podria fer una persona amb sèries dificultats de enraonament. Mentalment dèbil i caparrut com un Deu desposseït de tot poder. Egocèntric i estúpid com ningú hauria de ser.
Valoració:8menosmas
Per Sanmaniego, fa devers d'un mes
Me pix de riure.... ja, ja, ja, ja,...
No les vull collir... no són madures.
Valoració:11menosmas
Per Vregüenza, fa devers d'un mes
Todos són iguales. Los de VOX al final són la ultraderechita cobarde.
Cobran la paguita, mantienen el carguito, peró de romper con los traidores del PP, nada de nada.
#yanoquedaniVOX
Valoració:-7menosmas
Per Ring, fa devers d'un mes
Ja podeu veure, quin nivell
Valoració:17menosmas
Per Creus, fa devers d'un mes
Crueltat
Valoració:10menosmas
Per Inca, fa devers d'un mes
Clar que sí, el PP segueix en el seu univers paral·lel. Que la realitat no t'espenyi el dia...
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente