cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Els neofeixistes de VOX demanen que s'enviïn més policies a Mallorca

El grup neofeixista al Consell de Mallorca ha abandonat per un moment la seva principal obsessió, la liquidació de la llengua de Mallorca, per abordar una altra dèria: ha demanat a la Delegació del Govern espanyol a les Illes Balears «un augment significatiu en la dotació de personal, vehicles i equips tecnològics de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat que operen a Mallorca».

Els representants de l'agrupació neofeixista VOX afirmen que és una necessitat de reforçar la dotació de recursos i mitjans de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional espanyola a Mallorca».

De moment, l'activitat dels neofeixistes al Consell és circumscriu a aquest tipus de declaracions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A falta de policia autonòmica, fa 4 mesos
Seria molt més recomanable, demanar una policia autonòmica.
Però ja que pareix impossible que els balears tinguem els mateixos drets que els catalans, els bascs o els navarresos, si almenys tinguéssim suficients agents de policia, perque ens defensin de tots els delinqüents i criminals que s'ha incrementat de forma exponencial, amb la vinguda de tantíssima gent de fora. I també, a que en hi ha que no volen gent rica i que prefereixen els estrangers d'estrats socials baixos, amb "diversitat de principis cívics, ètics i morals", no és cap bogeria demanar més vigilància i acció per combatre aquesta plaga.
O és que per ser solidaris, també ens hem de deixar atracar, violar i que ocupin les nostres cases? Perque darrerament hi ha uns corrents presumptament ètics tan rars, que pareix que confonen la solidaritat, amb la obligació de no defensar- te, quan un delinqüent t'ataca.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente