cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 23°
34°

El president del Consell de Menorca destitueix la directora insular Marta Febrer per la festa d'aniversari al Llatzeret

221127

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, ha destituït aquest dijous, 14 de setembre, la directora insular de Projectes Sostenibles i Cooperació local i Internacional, Marta Febrer.

El president ha pres la decisió davant les notícies aparegudes als mitjans de comunicació: aquest dijous s'ha donat a conèixer que la directora insular va celebrar la festa d'aniversari de la seva filla a les instal·lacions públiques del Llatzeret de Maó amb més de 60 convidats sense cap petició oficial, cap permís i estant completament prohibides aquesta mena d'activitats en aquest espai públic. «Aquests comportaments són intolerables. Com a servidors públics, hem de ser molt escrupolosos amb la gestió que fem dels bens que són de tota la ciutadania. Per aquest motiu, he pres la decisió just he tingut coneixement directe del cas», assegura el president del Consell Insular de Menorca.

«Des d’aquest equip de govern estem compromesos amb la bona gestió i som responsables amb l’encàrrec i confiança que ens van dipositar els ciutadans a les urnes», afegeix Adolfo Vilafranca.

La destitució de Marta Febrer s'ha formalitzat aquest mateix dijous, i s'ha remès amb caràcter immediat per a la seva publicació al BOIB.

Més per Menorca i el PSOE Menorca havien demanat la dimissió de la directora insular en considerar un «escàndol polític» la informació que s'ha fet pública sobre la festa d'aniversari que va celebrar la directora insular de Projectes Sostenibles i Cooperació, Marta Febrer.

El partit ecosobiranista especifica que Febrer va mobilitzar tot el personal, treballadors i embarcacions del Llatzeret per a la realització d'aquesta festa d'interès personal, amb tot els costos econòmics que això suposa per a la institució pública.

Els menorquinistes qualifiquen aquesta actuació de «molt greu» i que «aquests fets no es poden deixar passar a un càrrec públic». Per aquest motiu, Més per Menorca demana al president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca, que cessi de forma imminent Febrer o, en cas contrari, demostrarà «que no només tenia constància dels fets, sinó que a més hi està d'acord».

Per la seva banda, el PSOE Menorca no accepta les explicacions que ha donat Febrer i l'acusa d'haver dit mentides per a justificar-se, defensant que es tractava d'una «prova pilot» per a escoles quan s'ha fet públic el missatge de convidada a la celebració.

Aquesta actuació és «totalment inadmissible i poc transparent per part d'un responsable polític del qual s'espera una conducta exemplar», remarquen. A més, el partit acusa que es tracta d'una falta de respecte a la institució, als recursos públic i a la societat menorquina en general.

El PSOE Menorca també demana que el conseller Simón Gornés, coneixedor d'aquesta situació, doni les explicacions oportunes i, si fos necessari, també hauria de dimitir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Clar i llampant, fa 10 mesos
D´això, a Mallorca em deim polls entrats en costura.
No deuen haver menjat calent i en veure que tenen un poc de poder, perden tota la vergonya!
Valoració:3menosmas
Per Jesús, fa 10 mesos
I sa vergonya que tindrá sa filla per uns quants dies amb es seus companys de clase... Açó si es trist...
Valoració:5menosmas
Per ......., fa 10 mesos
Els peperos sempre a punt per a aprofitar-se de llur càrrec. Tot segueix igual com en temps de l'Ansar i Rajoy. Si cola, cola, i van probant-ho, que potser ningú els denuncii.
Valoració:6menosmas
Per inca, fa 10 mesos
Ni dos mesos han calgut perquè se pensin que allò públic els pertany. Ens esperen 4 anys entretinguts. Novament enhorabona als que se van pensar que quedant a casa el dia de les eleccions aconseguirien que les coses anassin millor. Són igual de partíceps de la victoria de la dreta extrema i l'extrema dreta que ara ens governa que qui els va votar.
Valoració:13menosmas
Per Patriota, fa 10 mesos
Medida ejemplar de un gobierno limpio y transparente. Por el buen camino.
Valoració:-5menosmas
Per fora, fa 10 mesos
Ben fet.
Otra que se pasó de lista organizando fiestas particulares con la excusa que era una "prueba" para otras pachangas a ver que tal resultaba. Sin pagar tasas y llevando solo dos meses en el cargo.
Arruix.
Valoració:13menosmas
Per Una altra, fa 10 mesos
Quina barra!!
La prova pilot es podia haver fet amb un grup escolar. O no?

Quina llàstima que s'hagi perdut també Menorca en mans d'aquest personal...
Valoració:13menosmas
Per De Asprer, fa 11 mesos
Enhorabona. Ma dura!
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente