cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Vidal (Sumar MÉS) recull l'acta de diputat i es compromet a «reclamar tots els drets per als països i pobles d'Espanya»

El diputat de Sumar MÉS, Vicenç Vidal, s'ha compromès a «marcar la diferència» i a «ser decisiu» al Congrés dels Diputats. Vidal ha recollit l'acta de diputat i ha remarcat que des de fa dies ja fa feina per a «teixir un govern d'esquerres que pugui continuar avançant en polítiques socials per fer més fàcil la vida a tothom, aposti per mesures decidides per fer front a la urgència del canvi climàtic i en la protecció del medi ambient i enforteixi i protegesqui drets individuals i col·lectius».

Vidal ha anunciat, a més, que tot d'una intensificarà la tasca que per a «aconseguir un reconeixement efectiu de la plurinacionalitat i el plurilingüisme de l'Estat, reclamant tots els drets per als països i pobles d'Espanya (en aquesta línia ja hem rebut propostes de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana -AELC-)». A més, ha assenyalat que farà que les Illes Balears tenguin «una agenda política pròpia» al Congrés espanyol.

El diputat ecosobiranista també ha avançat que una de les primeres mesures com a diputat serà la defensa de la reforma del model de finançament autonòmic. «Volem avançar cap a un model de finançament similar al concert econòmic del País Basc, és a dir, recaptar directament els impostos i aportar una quota solidària als territoris de l'Estat que més ho necessitin». En aquest sentit, ha destacat que des de Sumar MÉS «defensam que les Illes Balears puguin recaptar i gestionar els impostos de la ciutadania illenca i posar fi a l'espoli fiscal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Endavant les atxes!, fa 12 mesos
Molta sort i que pogueu assolir molts de triomfs per a la nostra terra.
Valoració:10menosmas
Per MMXXIX, fa 12 mesos
Ja veurem si després de les properes i inevitables eleccions generals el desembre sumar-més obté els mateixos resultats, sobretot si podemos es presenta per separat, cosa més que probable.
Valoració:5menosmas
Per patitos de goma, fa 12 mesos
Todos los derechos de todos los paises y de todos los pueblos de España.
¿Hay quién dé más?
Servidor era de los que creían que solo era apto para montar playas con patitos de goma en el Borne. Se ve que no.
Valoració:-4menosmas
Per Independència!, fa 12 mesos
Som un país que té la major part ocupada per Espanya, i una altra part més petita ocupada per França i una altra de més petita encara per Itàlia.
Valoració:7menosmas
Per Guillem, fa 12 mesos
Molt bé si ens sentim molt més independentistes que els altres i perfecte tot el que vulguem reivindicar i reclamar com a poble. Però abans de res hem de ser demòcrates i conèixer la voluntat del nostre poble. Si el 80% de la població es considera més espanyola que mallorquina, vota a partits espanyolistes i sols un diputat dels 8 elegits està disposat a reclamar més drets com a poble, no està bé que l'hi tirem pedres al nostre únic diputat i deixem els altres 7 diputats que campin tranquils consolidant espanya.
Valoració:9menosmas
Per Catalunya sencera i lliure, fa 12 mesos
@Eixe món

Molt bé! No som ni d'Espanya ni de França ni d'Itàlia.
Valoració:8menosmas
Per Aviat, fa 12 mesos
Sembla una criatura amb sabates noves. Aviat Yolanda i Sanchez el posaran a les ordres.
Valoració:-3menosmas
Per escorpí, fa 12 mesos
Vicenç, a Espanya no li hem de reclamar res, ho hem d'agafar: és nostre!
Valoració:7menosmas
Per Llevant, fa 12 mesos
Sort i encerts al primer diputat soberanista de les illes Balears al Congreso de los Diputados a Madrid que podre veure i escoltar.
Valoració:13menosmas
Per Eixe món, fa 12 mesos
Nosaltres no som un país d'Espanya ni un poble d'Espanya.

Som catalans, de Catalunya.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente