muy nuboso
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

La plataforma 'Candidatura unitària de país' apel·la per una llista conjunta d'Ara Més i El Pi a les eleccions generals

Els impulsors de la campanya per una candidatura unitària han compartit novament el seu manifest davant la convocatòria d'eleccions generals per aquest estiu. La plataforma afirma que «és imprescindible que les Balears comptin amb una representació pròpia al Congrés de diputats, i que els partits de país no han assolit mai aquest objectiu presentant-s'hi per separat».

La plataforma anima els partits del país a presentar-se conjuntament, quelcom que ja fan els partits ecosobiranistes de cada illa sota el ventall de l'agrupació Ara Més. Reconeixen que «la data de les eleccions dona poc marge de temps per donar a conèixer la llista unitària a tota la població», però igualment consideren que és una bona ocasió per posar en marxa el projecte.

Recorden que les candidatures de país han demostrat ser perfectament viables a l’anomenada «Espanya que es buida», tot fent referència al diputat que sortí elegit per la província de Terol. Argumenten que les Illes Balears no n'han de ser una excepció perquè «és el territori més perjudicat per l'espoli fiscal i la manca de finançament estatal».

La campanya per una candidatura unitària manté oberta la recollida d'adhesions a la seva pàgina web i, tal com expliquen al manifest, fan la crida per a les properes eleccions generals i per a totes les que siguin necessàries «fins assolir l'objectiu de disposar d'una veu pròpia a Madrid».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Fa gràcia, fa 11 mesos
Fa gràcia que tots els il·luminats d'opcions fracasades, pressionin a MES. Un partit al que no han votat mai ni pensen votar mai, però al que sí volen dir-li què ha de fer i què no.
Au, mutxatxos, seguiu amb les vostres falses vagues de fam i els vostres barquets de rejilla. Ahhhh, i amb vostres (901) vots massius a la CUP. Els de MES, ja saben què han de fer, no vos necessiten per res, ni els vostres vots ni els vostres consells. És més, no sé de que vos preocupa tant unes eleccions espanyoles. Ja votareu en tenir la independència.
Valoració:-1menosmas
Per Txorrac, fa 11 mesos
Sou uns sectaris. Me censurau es neus comentaris i n,acceptau de fatxes forasters. No m,extranya que es que llegeixen aquest diari digital no arribin a omplir un minibus. Ja m,heu vist prou. Aneu a pastar fang
Valoració:2menosmas
Per Txorrac, fa 11 mesos
Tota sa raó té en tip. Més no apren o no vol aprendre de totes ses pifiades que ha fet quan s,ha presentat a ses eleccions generals o europees. Sempre s,ha aplegat amb gent de Madrid, comunistes perros flauta estatals que els importa un rava ses Balears, s idioma pròpi, història i cultura. Eix esquerra-dreta? Això són pardalades perquè mai ens representi una veu autòctona.I així van ses coses. Millor vot nul que donar-lo a Madrid. Mentrestant ens estan exterminant com a poble. Tot plegat fà fàstic. A veure si me publicau es comentari. Que a n,aquest diari, molt defensor de sa llibertat d,expressió però ho teniu molt bò de fer censurar comentaris realistes que suposadament donen suport a sa nostra identitat.
Valoració:-1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos
😂😂😂😂😂😂😂😂

Me encantan vuestros comentarios.
Me meo.

Ya podéis hacer las cuentas de la vieja, que no llegáis.
Valoració:1menosmas
Per Mallorquín, fa 11 mesos
0 + 0 = 0
Valoració:1menosmas
Per tip, fa 11 mesos
I no t'astora, astorat, el que fa un partit mallorquí en una candidatura madrilenya?
Valoració:-1menosmas
Per Aturmeda, fa 11 mesos
Un partit independentista coherent no es presentaria a unes eleccions espanyoles.
Valoració:1menosmas
Per Sumar?, fa 11 mesos
Si Més va amb Sumar o amb Podemos, en Xurí haurà de tornar a organitzar Sobiranistes per les Illes.
Valoració:1menosmas
Per Estorat, fa 11 mesos
El PI?.qué hi fa un partit de dretes en una candidatura d’esquerres?
Valoració:11menosmas
Per Josep, fa 11 mesos
Escolta, Escorpí:
1- No es pot tenir un país sobirà només d'esquerres.
2- Al PI hi ha independentistes, igual que a MÉS no n'hi ha.
3- De fet, sembla que el sector més esquerrà vol presentar-se amb SUMAR, amb la condició que el cap de llista sigui seu (com Compromís al PV).
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente