cielo claro
  • Màx: 21.28°
  • Mín: 13.54°
21°

Alzamora: «Ens deixarem la pell plantant cara a la dreta rància i als ultres intolerants»

El secretari general de MÉS per Mallorca, Jaume Alzamora, ha reconegut que la formació ecosobiranista no s'esperava els resultats de les eleccions -els mateixos quatre escons de la legislatura anterior al Parlament-.

En la roda de premsa de la nit electoral, MÉS ja va reconèixer que no havien aconseguit els seus propòsits, i aquest dilluns Alzamora ha utilitzat el seu compte de Twitter per explicar que «des de l'absoluta sinceritat i honestedat he de reconèixer que no hem obtingut els resultats esperats i desitjats».

Alzamora ha afegit que és cert que «som l'única força progressista que es manté», però considera que això no és suficient i que estan disposats a deixar-se la pell «plantant cara a la dreta rància i als ultres intolerants».

Lluís Apesteguia també ha utilitzat Twitter per assegurar que, malgrat els resultats, des de la formació seguiran defensant «les propostes valentes i els principis ferms que ens caracteritzen, a disposició de la gent i dels moviments socials per reconstruir l'alternativa a través bé del mallorquinisme i l'esquerra ecologista».

Per la seva banda, Neus Truyol també ha reaccionat a l'auge de la dreta dient que plantaran cara i seguiran lluitant «pel decreixement turístic, més necessari que mai davant un canvi climàtic devastador. Una altra economia és imprescindible!»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 10 mesos
@Gregorio

Yo seré feísima, pero no cambio mi nombre por el tuyo ni harta de vino.

Gregorio......en qué pensaban tus padres?

Dios mío.
Valoració:0menosmas
Per Maikel, fa 10 mesos
8 anys escalfant cadires i ja parlau com peperos/sociates. Arreglats anam amb dirigents descafeïnats vosaltres... Ens veim en quatre més!
Valoració:2menosmas
Per Anselm Llull, fa 10 mesos
Fer els deures quan toca estalvia deixar-se la pell després d'unes eleccions a les quals els ciutadans els han dit: així mo. Feis-ne un poc i aixecau el cul de cadira de tant en tant.
Valoració:2menosmas
Per Goriet, fa 10 mesos
Evidentment, en Carles Lifalta i sa lletja entrant a comentar una notícia que xerra de dreta rància i ultres intolerants.
Valoració:2menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 10 mesos
"Ens deixarem la pell...". Que ridículo, con ese cutis tan fino.... es de los primeros que aprietan a correr o a esconderse debajo de la cama, lloriqueando. Que valientes con las palabras, sólo saben hacer frases hechas.
Valoració:-1menosmas
Per semblança, fa 10 mesos
En certa forma s,assemblen al PI, 100.000 propostes i cap pas en ferm per a lluitar per elles.
Valoració:3menosmas
Per Xx, fa 10 mesos
MES fa molta xerrameca però cap pas en vers allò que diu. Té un despropòsit molt gran. Adéu.
Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 10 mesos
@Si no se defensen, és normal que perdin

“Ha ganado la derecha gracias a 13 TV”.

Me sangran y no me sacan un coágulo.

😂😂😂😂😂😂

Este comentario va a mi carpeta Top 50.
Valoració:0menosmas
Per Si no se defensen, és normal que perdin, fa 10 mesos
La dreta ha guanyat gràcies a que té molts de mitjans que treballen al seu favor i que difonen mentides, com per exemple la dels "okupes".que entren i se queden a les cases a on viuen els seus propietaris o llogaters que cumpleixen amb el pagament i les altres obligacions i en la difusió de mentides, també ha pres part la Trece TV, que és esponsoritzada i subvencionada sense cap tipus d'escrúpols amb els doblers que rep de les declaracions de la Renda dels contribuents que ho desitgen, mentres que aquesta infame cadena de televisió s'en porta uns doblers que s'han dinat pels menjadors de Càritas, per ajudar a les monges tancades a cobrir les seves primeres necessitats, perque malgrat treballin els doblers no els arriba, a donar unes dietes als capellans que han de dur dues, tres i més parròquies per manca de personal, per pagar la benzina i el menjar, o a restaurar els temples, se dediquen a pagar periodistes que no fan altra cosa que amollar calúmnies contra els adversaris polítics de les dretes, a rentar la imatge dels ultres i a fer les mil i una "Trumpades" per enganar a la gent, enlloc d'usar aquest mitjà de comunicació per finalitats religioses, culturals i de divulgació científica a dins de la línia cristiana.
És com per pensar- s'ho a l'hora de fer la declaració de la renda, ja que donat el mal ús que fan d'aquests doblers, el lema enlloc de ser "por tantos", hauria de ser " por tontos".
I les esquerres, a veure si també se fan amb mitjans que que si bé no utilitzin falses acusacions ni juguin brut, almenys els defensin de tanta mentida i de tanta calúmnia
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa 10 mesos
Quedar aturats com sembla que proposa el senyor Alternatives, lamentant i repassant les històries d'errors de les esquerres en les diferents institucions, a la par que no construïm ni ajudem a construir cap alternativa organitzada per fer front a les polítiques destructives dels Serveis Públics, el Territori i la Cultura, es la millor col·laboració que podem fer, per a que les dretes i els seus valors ocupin durant molt de temps el Govern de totes les institucions que han guanyat.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente