cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

MÉS lamenta no haver assolit els dos propòsits marcats: una majoria progressista a les Balears i que els sobiranistes la liderassin

MÉS per Mallorca queda amb els mateixos quatre escons de la legislatura anterior al Parlament. La formació «no ha aconseguit els seus propòsits», malgrat ser «l'únic partit del bloc progressista que ha mantingut els resultats a les tres institucions del país». Així ho ha remarcat el candidat de MÉS al Govern de les Illes Balears, Lluís Apesteguia.

Els propòsits marcats per la formació per a aquestes eleccions que eren aconseguir una majoria progressista a les Balears i que els sobiranistes la liderassin.

Pel que fa a la capital, la cap de llista de la formació a Cort, Neus Truyol, ha qualificat de «mala notícia per als veïns» que tampoc no es pugui reeditar el pacte de Govern a l'Ajuntament de Palma. Tot i mantenir els mateixos representants a Cort (3), el bloc progressista no arriba a la majoria necessària per a tornar a governar.

Truyol ha manifestat que el seu partit treballarà per mantenir «la confiança» dels ciutadans els propers quatre anys i ha demanat «fer una feina d'anàlisi» davant les «altes xifres d'abstenció».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria Antònia, fa 11 mesos
Ara és un moment de resistir i lluitar per la nostra identitat, la nostra llengua i el nostre territori.

No és una tasca gens fàcil però cal intentar-ho.

Més per Mallorca hauria d'ésser més combatiu.
Valoració:4menosmas
Per Pere Mateu, fa 11 mesos
Lluís, ara que el teu lideratge és indiscutible comença a incorporar la paraula independència i deixar anar les bajanades com ecosobiranistes, els hispano-forastes no ens volen lliures...
Valoració:2menosmas
Per @per avall, fa 11 mesos
Això és el que agradaria als fatxas com tu, però els bocs seran com un gra en mig del cul, que s'ha d'esclatar el més ràpid possible. Aquesta urgència es veurà quan es facin públiques les primeres accions que duguin a terme. Fins ara ningú els ha vist la seva veritable fas. Desprès ja començarà el penediment de qui el votà. Que us siga lleu, a tots.
Valoració:4menosmas
Per per avall, fa 11 mesos
Més, Pi, Ciutadans, Podemos. IU.
Todos fracaso total. Tenéis lo que os merecéis. Id a Cataluña a contar y cantar vuestras quimeras.
Fracaso total como el mismo "Baleares".
No pintáis nada, afortunadamente.
Aquí el verdadero vencedor, ha sido VOX, os guste o no.


Valoració:-8menosmas
Per Anselm Llull, fa 11 mesos
Si sabessin llegir la voluntat de la gent, haurien canviat les elecvions. El mal, és que ara tampoc ho faran. I així ens va !
Valoració:6menosmas
Per El problema son les circumstàncies tan adverses., fa 11 mesos
Els resultats de MÉS no son dolents. Tal vegada si la CUP no hagués aparegut prenent- li vots per al final no fer res, haurien tingut més presència, però no haurien canviat substancialment els resultats.
El problema perque MÉS ni tampoc El Pi no pugen més, no se deu a ells, sinó a la població, molta d'ella vinguda de fora que no se vol integrar a dins del nostre poble, al que voldria fulminar, perque els interessen la nostra terra i noltros, pel benestar, però que odien la resta.
En quant als naturals d'aqui, tenim la resposta en totes les víctimes que s'han exhumat a aquesta legislatura, més les que han quedat per exhumar: Massa gent criada en les excel.lències del franquisme i del feixisme, que han criat als seus fills en aquesta terrible ideologia, que a la seva vegada han criat als seus descendents i així successivament. Massa gent improntada incapaç fe reaccionar i de pensar per ella mateixa.
I amb aquests dos blocs de població que consideren a la gent que només tracta de salvar la seva llengua i la seva cultura d'una llengua i una cultura dominants que la devora per minuts, així com la seva terra de la especulació i de la destrucció, ténen a dins el seu cervell manipul.lat des- de la infància, la idea titalment falsa i deformada de que els.nacionalistes som delinquents i terroristes, és impossible salvar Mallorca, tant dels que vénen de fora amb mala voluntat, com dels nostres propis paisans als que han criat malament, en l',odi cap a ells mateixos i adorant als doblers.

Valoració:10menosmas
Per Miquel, fa 11 mesos
Pentura si fossiu capaços d'unir en una sola candidatura a Mes per Mallorca i a Mes per Menorca, les coses us anirien millor electoralment.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente