algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El Parlament rebutja una iniciativa de l'extrema dreta perquè a les escoles «es guardi el degut respecte» als símbols espanyols

El ple del Parlament ha rebutjat aquest dimarts una Proposició No de Llei (PNL), impulsada per la formació ultraespanyolista Vox, per demanar al Govern que impulsi mesures perquè a les escoles «es guardi el degut respecte i estima als símbols nacionals, que representen a tot el poble espanyol».

La proposta també instava a l'Executiu a «adoptar les mesures necessàries per a assegurar que s'eviten l'adoctrinament ideològic i les actituds i comportaments que puguin pertorbar la neutralitat ideològica i política, la concòrdia i el bon ambient als centres».

El portaveu de la formació ultra, Jorge Campos, ha justificat la necessitat de la proposta per la polèmica sorgida amb el cas de l'escola la Salle. La PNL només ha comptat amb els vots favorables dels diputats de CS i del PP, que havia presentat dues esmenes que han estat rebutjades per Vox.

Per la seva banda, Joan Mas "Collet", de la formació ecosobiranista MÉS per Mallorca, ha recordat que el Parlament va donar «suport explícit a la docent, que va ser fins i tot amenaçada de mort». Ha lamentat també que grups com el Partit Popular «no donassin suport explícit a la docent perquè se senten incomodats per l'extrema dreta».

Pel que fa a la proposta concreta de l'extrema dreta, Collet ha assegurat que Vox proposa «tornar a allò que eren les escoles als anys 40, 50, 60 i 70, i no era precisament un model d'èxit ni de convivència, ni a les escoles ni a la societat». Per acabar, Collet ha dit a Campos que a la seva formació «tenen tanta obsessió amb les banderes i els pedaços de colors que l'única persona que en aquest Parlament ha mostrat una estelada ha estat vostè».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Oh!, fa dervers d'un any
A les escoles es guarda el degut respecte a tot. És
l´extrema dreta que no guarda respecte a res.
Menteix continuament per obtenir el que vol.
Però, què volen? Què farien sense feina?
Valoració:7menosmas
Per Duralex, fa dervers d'un any
Millor ser vell que lady gagá, guapi .
Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@Duralex

Joder,
Qué viejo eres.
Valoració:-2menosmas
Per antifa, fa dervers d'un any
Al pati també deuen voler l'hisament de la bicolor amb cant del cara al sol ? De ben segur que si !
Valoració:4menosmas
Per Que tinguin almenys un poc de coherència, fa dervers d'un any
El dia que a Espanya hi hagi un respecte pels nostres símbols, se podrà exigir el mateix pels símbols espsnyols. Però quan fins i tot, a les xarxes socials se veu a gent fent- se net els darreres amb la Senyera, entre altres manques de respecte, o se piti al nostre himne, La Balanguera, quan se canta a qualque festa o acte oficial, no hi ha lloc per demanar que encara se tengui més respecte del que ja se té. baix pena de qualque càstic gros.
A més, jo no sé de ningú d'aquí que lu
I falti a la bandera espanyola ni a cap altre símbol d'Espanya, malgrat només sigui per no tenir problemes. En canvi, si que hem vist i hi ha vídeos i fotos que donen testimoni de gent d'ultra i d'extrema dreta pitant al nostre himne, quan se cantava a la festa fe commemoració del 30 de Desembre.
De manar un poc de coherència i de respecte al poble que paga els sou dels diputats, no és demanar massa, és demanar el que és just.
Valoració:6menosmas
Per Duralex, fa dervers d'un any
Ui, sí, encara record com era quan anava a l'escola del poble. En arribar, tots formats i cantant el caralsol braç en l'aire, o tres ojitas madre tiene el arbolé, o qualsevol hit fascista del moment. Llavors entràvem a l'aula i ens trobàvem amb el Santcrist i els dos lladres a cada costat. Al menys un d'ells, un assassí fastigós porlagrassiadedios. Un dels alumnes havia de fer la llet en pols regal dels americans, si volíem barenar.
Sorties de l'escola i si per mala sort te topaves amb el rector pel carrer i no li besaves les mans s'armava un Crist i no era estrany que sortissis a les notícies de la trona el diumenge, tu i la teva família. Una versió de l'infern a la terra. Déu ens alliberi de tornar estar en mans d'energumens sense ànima.
Valoració:4menosmas
Per És ver?, fa dervers d'un any
I marroquins, i peruans, i romanesos, i colombians i...
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente