cielo claro
  • Màx: 19.98°
  • Mín: 13.54°
19°

Vox i activistes espanyolistes amenacen i assetgen una professora de català de La Salle de Palma: «Vamos a ir a por ella»

En ple Dia Internacional contra la violència cap a les dones, el feixisme espanyolista ha llançat una nova caça de bruixes a Mallorca. En aquesta ocasió la víctima ha estat una professora de llengua del col·legi La Salle de Palma.

El president de la sucursal a les Balears del partit feixista Vox, Jorge Campos ha publicat al seu perfil de Twitter la fake new que s'havia «expulsat» una classe de batxillerat sencera perquè havien penjat una bandera espanyola a l'aula. En el fil de la notícia s'assenyala una professora de llengua del col·legi La Salle de Palma.

Mentre, altre activistes espanyolistes han publicat amenaces directes contra la professora. Un activista espanyolista ha demanat a Twiter «sol·licit a aquesta comunitat el rostre i identitat completa d'aquesta professora» i ha afegit: «Vamos a ir a por ella».

Els feixistes han publicat una suposada fotografia de la professora i un d'ells ha oferit públicament una adreça de correu electrònic: Alvisepf@gmail.com, per facilitar les dades personals de la víctima de l'assetjament.

Fonts consultades per dBalears han explicat que, tot i que s'ha difós la notícia falsa que s'ha expulsat tota una classe, en realitat el que ha passat és que el Director tècnic de Secundària, davant un conflicte entre alguns alumnes i una professora i altres alumnes, ha decidit cancel·lar les dues hores lectives que quedaven.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per astorat, fa dervers d'un any
D'atlots "veciats" i malcriats, n'hi ha hagut sempre, però ara més que mai. Competesc aquests pares que en lloc de corregir els seus fillets, encara els donen coratge. Quin futur ens espera?

Valoració:11menosmas
Per Es des solysombra, fa dervers d'un any
Vivim en una colònia de s'estat de merda espanyol. País no n'és.
Valoració:10menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Tomeu, de Dret no en tens ni idea, menteixes o t'han enganyat a les totes, es va donar permís a posar la bandera a l'aula sens interferir les classes els dies de partit, i aquests ni-nis incívics i assilvestrats, igual es lo que veuen dins ca seva, volien fer lo que els hi donàs la gana, i ara vostè diguen aquests dois es converteix en còmplice dels animals d'aglà que acosen i fan amenaces de mort a la professora. Calli ja d'una puta vegada. A més resulta que aquests nins tan Cayetanos resulta que pengen al Facebook que si ho varen fer, i ho conten. Igual ho hauria de publicar, però no ho faré, ara si qualsevol vol interposar una querella, per amenaces de mort a una autoritat, ho tendrà a la seva disposició. Deu esser vostè tan curt o tan desinformat, o les dues coses, que no sap que fer-ho a una professora o a un sanitari es exactament igual que amenaçar de mort e insultar als agents de policia. Igual el tal Raül se'n haurà de penedir de haver-ho publicat. Son coses que a vegades et trobes de sorpresa a les xarxes, igual es un trabucat que diu que ha estat ell, però sigui un impostor o el ni-ni maleducat e incívic, deixa clar a quin nivell està, no ha escrit un sol signe de puntuació correctament, ni el castellà sap. I la ultradreta cerquen ignorants ja que son més bons de manipular i enganyar, i crec que vostè s'hi atraca als que son molt fàcils de manipular i/o enganyar.
Valoració:9menosmas
Per Catalunya sencera, fa dervers d'un any
La bandera espanyola és la de l'estat imperialista que ocupa la major part dels territoris del nostre país. La nostra bandera nacional és la que, en heràldica, es coneix com la de les quatre faixes en fons groc, bandera del conjunt de la nació catalana (de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer).
Valoració:8menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any
Ja podeu cantar. Penjar una bandera espanyola no es cap delicte d'odi. Quan en Bauzá va fer la llei de simbols que prohibia penjar qualsevol bandera no oficial si que plorabau be. Me jugaria el sou d'un any a que la profesora de llengua es de les que mescla la política a les seves classes en lloc d'ensenyar als alumnes el català.
Valoració:-14menosmas
Per Biel, fa dervers d'un any
Avís als fatxes. Això és un delicte d'odi. Ja podeu començar a prendre finasterida perquè se us caurà el pèl. ben aviat hahahaha!
Valoració:9menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any
Tot el meu suport per a la professora de llengua catalana.
Valoració:14menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
El proper curs la foto de Franco i José Antonio al darrera de la cadira de la professora, sou vomitius.
Pareix que ni han molts que se'ls ha anat l ' olla.
I Feijóo i Abascal parlant de convivència i en Baussá i en Campos darrera sou uns demòcrates de primera, regional però, seny que ja sobran conflictes dins el món.
Valoració:15menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
INTOLERABLE ! !
CAL IL.LEGALITZAR AL FEIXISME ESPANYOL ! ! !
Valoració:20menosmas
Per Sard, fa dervers d'un any
Què hi fa una bandera penjada dins una aula? Cada dia veig desenes d'alumnes amb camisetes de la selecció i no passa res. Però, una bandera? No és afició, és provocació.
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente