algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

El Bloc per Felanitx demana la dimissió de Catalina Soler per la cavalcada de Reis de Portocolom

A la sessió plenària del mes de gener, el Bloc per Felanitx va demanar la dimissió del regidor delegat de Policia per les mancances de seguretat a la malaurada cavalcada de Reis a Portocolom. En concret, el portaveu del Bloc, Miquel-Lluís Mestre, va retreure a l’equip de govern que només hi hagués dos efectius policials en tot Portocolom per al control de la cavalcada i el trànsit.

«Aquest dispositiu ja és del tot insuficient en condicions normals pel volum de persones assistents, la complexitat del cavalcada i el tall de trànsit entre el moll comercial, l'església i la plaça del Corso», remarquen.

La resposta de la portaveu del Partit Popular i primera tinent de batle, Catalina Soler, no es va fer esperar i responent en nom de l’equip de govern va insistir que el nombre d’efectius policials era de tres, un oficial i dos policies. A més digué que eren els mateixos efectius que quan el Bloc governava i que, en cas contrari, ella dimitiria.

Ara, una vegada rebut l’informe del Cap de Policia referent al full de servei per a la cavalcada de Portocolom, es constata que només hi havia dos efectius assignats al servei, un oficial i un policia.

Davant aquest escenari, el Bloc per Felanitx demanarà la dimissió de la portaveu del Partit Popular que va assumir com a seva la responsabilitat en sessió plenària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gerreta felanitxera, fa dervers d'un any
Típica sortida de botador de na Soler, una més, una anècdota. Allò que resulta increïble és que dugui quasi 30 anys en política. Molt penós tot plegat.
Valoració:4menosmas
Per ???, fa dervers d'un any
I no demanen la dimissió de la directora general de política lingüística?
Valoració:-2menosmas
Per Fasol, fa dervers d'un any
Els reis són meus....meeuusss!!!!.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente